Hirdetés

 • GwisGo.hu és celafat értékelése egymásról

  Hirdetés: Törölt hirdetés

  GwisGo.hu negatív értékelést adott celafat számára:

  Köszönöm a negatív értékelést. A csomagot a VEVŐ ÁLTAL VÁLASZTOTT, LEGOLCSÓBB, LEGGAGYIBB SZÁLLÍTÓVAL KÜLDTEM AZ Ő FELELŐSSÉGÉRE:
  A PAKETA.hu NEM TÖRÉKE!NY szolgáltató, DE Ő EZT VÁLASZTOTTA AZTÁN JÖTT A SZÖVEG, HOGY ÚGY KELL BECSOMAGOLNI, HOGY NE TÖRJÖN EL SEMMI.
  2 DB ODAÉRKEZETT HIBÁTLANUL, A 3. VALAHOGY TÖNKREMENT!

  PEDIG, MINT MINDIG RENDESEN BECSOMAGOLTAM A LEMEZEKET,!
  IGAZ SOHA NEM KÜLDÖK A PAKETA-VAL TÖRÉKENY CSOMAGOKAT.
  EZ ESETBEN A PAKETA VOLT A 'VEVŐ' KIFEJEZETT KÉRÉSE.
  ENNÉL A FOXPOST IS JOBB, OTT MÉG SOHA NEMVOLT ILYEN REKLAMÁCIÓ.

  GARANCIÁT NEM VÁLLALTAM A HDD-kre ennek ellenére megírtam a 'vevőnek', hogy rákérdezek a nagykerre, hogy cserélik-e a HDD-t.
  A 'várakozási idő' említése 'őrjöngést eredményezett: NEKI NEM ÉR RÁ SEMEDDIG SEM, MIT KÉPZELEK Ő EGY MŰKÖDŐ HDD-T RENDELT ÉS KAPOTT EGY POCSÉKAT.
  TESZTELÉSKOR nálam A HDD 99 % -OS VOLT,
  A VEVŐ TESZTELÉSE SORÁN 8 -SZOR VOLT ELINDÍTVA ÉS 11 % -KON VÉGÜL FEJHIBÁSKÉNT VÉGZETT.
  Időközben VALAHOGY ÁTKERÜLT A HDD BUDAPEST-RŐL BÁCSALMÁSRA, MERT MOST , HOGY A NAGYKER VISSZAJELZETT, HOGY MINDEGY MI A BAJA CSERÉLIK A HDD-T ONNAN KÜLDTE VISSZA A KEDVES VEVŐ.
  PICIT SUNYI DOLOGNAK ÉRZEM, BÁR BIZTOS TÉVEDEK!
  A VÉGEREDMÉNYT MEG SEM VÁRVA ÍRTA A NEGATÍV VÉLEMÉNYT.
  HA LEHETNE NEGATÍV ALÁT ADNÉK NEKI, SENKI SOHA NE KÜLDJÖN NEKI SEMMIT, FŐLEG, HA Ő VÁLASZTJA KI A LEGOLCSÓBB, LEGGAGYIBB SZÁLLÍTÓT!

  celafat negatív értékelést adott GwisGo.hu számára:

  Előreutalással vettem 3 használt merevlemezt. Az egyiket a sentinel fejhibásnak nyilvánította, teszt közben folyamatosan romlott az állapota és ledobálta a gépről. 1 óra alatt 11%-ra, kritikusra csökkent az állapota, teljesen használhatatlan. Jeleztem az eladónak, aki azt válaszolta, hogy ő nem vállalt rá garanciát és biztos szállítás közben kapott egy ütést vagy én ejtettem le. Hozzáteszem a 3 lemez csak egymás mellé volt rakva némi papírgalacsin társaságában, úgy hogy egyik sem volt betekerve legalább egyszer egy újságpapírba sem, így úgy verődtek össze szállítás közben, hogy semmi sem védte őket. Az eladó szerint ez megfelelő csomagolás volt. Nem vártam semmi garanciát, de normális csomagolást azt igen, meg legalább annyit, hogy működőképes állapotban kapjam meg. Ezek után nem ajánlom senkinek, postázással meg főleg nem.

Hirdetés

Aktív témák

 • celafat

  tag

  Tehát azért kaptam negatívat, mert előreutalással megvettem 3 hdd-t, amiből az egyik hibásan érkezett és ezt szóvá mertem tenni. Az, hogy a 3 lemez csak egymás mellé volt rakva némi papírgalacsin társaságában, és egyik sem volt betekerve legalább egyszer egy újságpapírba sem (nemhogy szivacsba vagy buborékos fóliába) az kicsit sem megfelelő csomagolás, főleg hdd esetében nem. Semmi sem gátolta őket, hogy szállítás közben verődjenek össze. Már ha eleve nem fejhibásan küldték, mert vásárlás előtt is 99%-os volt. Ezek után már azt is el tudom képzelni, hogy mikor elkezdett romlani az állapota, az eladó inkább gyorsan továbbadta, mielőtt nála megy tönkre. Nem vártam semmi garanciát, de normális csomagolást azt igen, meg legalább annyit, hogy működőképes állapotban kapjam meg.
  Visszaküldeni meg pont onnét küldtem vissza, ahová rendeltem, talán nem a szállító cég címét kellett volna szállítási címnek nézni. Persze a visszaküldést is én álltam, majd miután ez megtörtént az eladó közölte, hogy nem fogja sem kicserélni, sem a vételárat visszafizetni, mert már vagy egy héttel ezelőtt negatívra értékeltem.

Aktív témák