Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na ő mondjuk elég ütős kis készülék, ráadásul nem is mérik drágán. De én úgy tudom, hogy ő csak amerikai és Japán piacra készült. Nem? Vagy változott volna valami? Még GSM arena -n láttam, de csak érintőlegesen néztem. Amúgy valami ilyesmi módon van értelme a zafír üvegnek, ebben a megvalósításban. Bár ez csak az én véleményem.
-
törölt tag
Nem véletlen, hogy ezen a piacon annyi továbbképzés, nemzetközi szeminárium van, mint égen a csillag. Tök jogosan. Szerintem az emberi agy ennyi mindent befogadni sem képes.
Csak hogy igyekezzek a mobilos piacra vonatkozóan is szakmailag reagálni erre
A mostani mobilok nem arra készülnek, hogy strapabíróak legyenek, hanem hogy elhasználd. Ez nem csak szoftveres, hardveres témában igaz, hanem magára az anyagokra is.
Nagyon gyerekcipőben járnak e tekintetben a telefonok, valószínűleg direkt. Ez a technológia már sokkal régebben rendelkezésre állt, mint hogy itt elkezdtek vele bohóckodni a gyártók. Igazából csak meglovagolják ezt a zafír témát, hogy plusz bevételt generáljanak. Persze még mindig nem vitatom el magának az anyagnak érdemeit, nem is lehetne.
Annyi mondjuk igaz, hogy egy hátlap zúzás olcsóbb téma, mint egy kijelző.
-
törölt tag
Inkább nem írnám be, mert elmegyünk teljesen más szakmai irányba, ami lehet nagyon nagy offba érne véget.
Szóval linkelek neked valamit ezzel kapcsolatban, szerintem neked át fog menni a lényeg: [link]
Amúgy az ő esetében nem elhanyagolható a többi anyag, mert tartósnak tartós, de strapabírónak nem lehet nevezni. Én még mindig a keretben és a hátlapban látom a problémát, amikor zafíros kijelzőről beszélünk. Persze ez más márka esetében is igaz, aki csak zafír kijelzőre épít, mellette meg nagy humbuk az egész. Mármint nem maga a telefon humbuk, csak a többi anyag még köszönő viszonyban sincs vele.
-
törölt tag
válasz
#79335424 #29 üzenetére
Valahol nekem is ezzel volt a problémám, amit előzőleg le is írtam. Oké, hogy védi a kijelzőt, ez tök jó dolog, hiszen bebiznyosodott, hogy igaz is. Viszont a többi része ezzel még nincs beljebb, sajnos. Ennek úgy lenne számomra is értelme, ha a többi részében is változna. Pl. hátlapi GG leváltása és a fém keret kicserélése (ami elég nehezen bírja a strapát).
Egyébként esztétikusak ezek a részek, alapjaiban tartósak is, csak ilyen üveghez más külső dukálna, de legalább egy olyan tok, ami "macskás" modellekhez hasonló külsőt kölcsönöz, akkor mindjárt van értelme. Így ez inkább csak ok arra, hogy dobjunk egy "kicsit" az árán.
-
törölt tag
válasz
micafighter #25 üzenetére
Ez egyértelmű. Zafírnak is az ütésállóságban látszik meg az ereje. Edzett üveges "fóliák" abból a szempontból jók, hogy adott esetben nem a telefon bánja a betörést. Amin úgy tudom fólia is van, csak az egyik rétege edzett üveg (5 réteg). Nillkin gyártás.
Közben rá kellett jönnöm, hogy a hátsójára is van ilyen, de egy zafíros előlaphoz még mindig más anyagú hátlapot tudok elképzeni. Ami strapabíróbb.
-
törölt tag
"...az előlap anyagától eltekintve várhatóan mindenben megegyezik elődjével."
Ezzel nekem csak egy gondom van, hogy a hátlapja is GG a jelenlegi modellen. Oké, hogy a kijelzőt védjük a strapa miatt, de anyaghasználatát tekintve olyan, mint ha 2 kijelzője lenne. Egy csúnya esésnél ugyan úgy érzékeny a hátlap is, ami amúgy nem levehető. Továbbra is kétséges a keret létjogosultsága a tok helyett. Persze biztos drága lenne a 2 oldali zafír, de akkor valami más anyaghasználat lehetne érdekesebb a hátlapra, mert előlapra eddig is lehetett kapni edzett üveglapot (szimpla fólia helyett), hátlapra nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest