Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja, szerintem pont azért volt ez a balhé is Clarksonnal, hogy le tudják lőni a következő epizódot, amiben végre tesztelték volna a három autót egymás ellen. Szerintem egy beépített ferrari-s ügynök volt akit megütött, nem az igazi producer.
TTommi: De pontosan mire nem jó? Mert a rendszer meghajtására teljesen elég ez a hardver. Az One M7 alatt egy SD600 ment, és tök jól fut a cucc. Kaptál példát több SD800+FHD kijelzőre is, amik tökéletesen mennek, de ott van még a Lumia 930 is példának, igaz az másik rendszer. A rendszer futtatására és hétköznapi dolgokra bőségesen sk is ez a teljesítmény. Oké, lehet, hogy nem fogsz GTA5-öt játszani rajta, de az kit érdekel...
-
-
balgab84
aktív tag
Nulláról könnyű 8-10 százalékos GDP növekedést elérni, mi is a 90-es évek elején hoztuk ezt teljesítményt.
-
Tomi_Ohl
veterán
Hát biztos, hogy nem a hardver miatt. Írtad, hogy 4.4.4-től jó a 801 is, ehhez nem tudok hozzászólni, én a 800-at két napig használtam 4.4.3-mal, aztán hónapokig 4.4.4-gyel, másfél hónapja pedig 5.0.2-vel, és nem akadozik.
És ha a 600 is éppen elég volt FHD-hoz, ez erősebb, szóval szvsz elég lesz. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kriszpontaz #39 üzenetére
De, csak sokan "write only"-ba működnek.
(#36) sheratan
"... lassan mehetne már lejjebb a 28nm-ről a csíkszélesség ..."
Ja, bizony! Nagyon forróak tudnak lenni ezek a mai készülékek. -
no more
veterán
válasz
kriszpontaz #39 üzenetére
Gondolkodást ne várj el még egy szakmai fórumon sem... Az emberek nagy részének sajnos nem megy.
-
kriszpontaz
veterán
Az nem tűnik fel senkinek hogy ez egy kódnév (Ferrari), mint a Redmi 1S-nél az Armani? Vagy a Redmi Note 4G-nél a Dior?
-
Dinsdale
tag
Találóbb lenne az Opel Astra. A teló persze még lehet jó, de csak méltatlan a Ferrari névhez.
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #33 üzenetére
Igen, nekem is elsősorban a melegedés/fogyasztás miatt kellene valami ilyesmi. Még talán egy 415, vagy hasonló is elég lenne, bár nem tudom, hogy az mennyire bírna egy 5" körüli FHD képernyővel. Meg lassan mehetne már lejjebb a 28nm-ről a csíkszélesség olyan 14-re, ahol most az Intel (meg talán Samsung?) tart már...
Az a XM hír inkább csak egy projektről szól, nem igazán érdekük nekik a WP-s telefon, arra nem lehet rápakolni a sok saját szolgáltatást meg felületet. -
törölt tag
"Sajnos kína se hasít már úgy"
Nyilván ennek is megvan az oka. Továbbra is hihetetlen tempóban dübörög a kínai gazdaság. Az, hogy az elmúlt években 10, sőt 8% alá csökkent a GDP növekedés, mindössze annyit jelent, hogy ők a fejlődő országokra jellemző ipari termelésről a fogyasztás alapú gazdaságra akarnak átállni, ami már a fejlett országokat jellemzi. Ennek tükrében az idei várhatóan 7%-os GDP növekedés még mindig nagyon magas érték, bőven lehetne ezt 5% alatt is tartani, ami egy ilyen gazdasági modell esetében nagyon jónak számít.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#16820480 #32 üzenetére
+1
Ja-ja! Több 6xx-es SoC-os telefon kellene. Amit én nagyon várok azok a 618, 620-as SoC-al szerelt modellek. És, ha igaz a hír, ezek kevésbé forrófejűek, mint a jelenlegi generáció (a 810-ről már nem is beszélve). A WP-s Xiaomi-ra pedig - úgy néz ki - már nem kell sokat várni. -
törölt tag
Ez egy korrekt középkategóriás telefon lesz, ha kiadják. Végre valaki használja a 6xx SoC-ot is, azt hittem már teljesen feledésbe merült, mindenki csak a 8xx szériát erőlteti, amiből az újak láthatóan felforralják a telefonokat.
Csak kár, hogy nem szeretem a XM szoftverét... WP-vel kéne -
balgab84
aktív tag
Nemrég az oroszokról is, meg az indiaiakrol is azt hitték, h lekörözik nyugatot meg amerikát, de hát mind kettő mint kiderült nagyon messze van még attól gazdasági visszaesés van náluk. Sajnos kína se hasít már úgy.
-
törölt tag
Kína a világ legnagyobb autópiaca, néhány éven belül várhatóan a globális eladások 30%-át fogja adni. Luxusautó eladásokat tekintve pedig legkésőbb jövőre átveszik a vezető helyet az USA-tól, arról nem is beszélve, hogy a Ferrari jelenleg több autót ad el Kínában, mint egész Európában. Ennek tudatában fejtsd már ki kérlek, hogy mégis mi tartaná vissza a Ferrari-t attól, hogy a nevüket adják egy Xiaomi termékhez, ami saját kategóriájában az egyik legnépszerűbb márka a hazájában. Ezt most attól függetlenül kérdezem, hogy jelen esetben tényleg csak egy kódnévről van szó..
-
nemlehet
őstag
A ferrari annak fekszik le aki fizet. Lehet itt fanboykodni, hogy így patinás márka, meg úgy hagyományok az összes ilyen cég széles mosollyal térdel le annak akinél a pénz van és még a vazelint és huncut kacsintás mellett adja hátra. Amúgy a luxusautók egyik legnagyobb felvevőpiaca kína, úgyhogy még értelme is lenne a pénzen kívül a ferrari számára.
-
Nike05
csendes tag
Ami biztos, hogy egy kínai vacakhoz nem fogja hivatalosan adni a nevét a Ferrari. Mindegy mivan benne, akkor is egy sziamiaú kínai márka...
-
nemlehet
őstag
-
jeri
tag
throttling vagy csak elővigyázatosan underclock mint, a hirös Ferrarinál?
-
debrecenikri
tag
Háromszor elolvastam, de ez szúrja a szemem: maga a gép választotta magának a ferrari nevet? Szerintem inkább a gyártó.
-
pusszycat
nagyúr
Remélem a lamborghinis változata gyorsabb lesz.
-
sajo13
senior tag
Hmm, a Snapdragon 615 nem volt túl meggyőző Full-HD felbontású kijelzővel a Samsung Galaxy A7 esetében...
-
Garada
őstag
Korrekt hardveres felszereltség jó árazással nagyot üthet.
-
BoC1ka
senior tag
Ó fémház istenek hallgassátok meg imám! (+kevláristenek akár
)
-
telemundo
tag
Nem ez lesz a Redmi 2 feltúrbózott változata (Redmi 2s)
-
M5Norbi
őstag
Ez elég jól hangzik.
Elég a 615.ös FHD-hoz?
-
Márko88
aktív tag
Az szép név ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ilyen néven lehet egy eddig ismeretlen Xiaomi készülék szoknyája alá pillantani a GFXBench teljesítményteszt adatbázisában.
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest