Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
btotyi
tag
Mostanra igéri az androidos verziót is.
Így van, plusz a pulzusmérő képes önállóan is működni!
Én is nézegettem a Garminokat annak idején, de rengeteg szoftveres problémájuk van a fórumok szerint. A suuntonál még nem találkoztam ilyennel. Mondjuk ott a movescount szokott érdekes dolgokat csinálni.
-
Fejvadi
nagyúr
Jöhet a sportos kivitel a MiBand és az okos óra is. Remélem az óra nem az I-re fog hasonlítani.
-
Crytek
nagyúr
Azt látom, hogy ha mobillal akarom büvölnr only iphone vagy ipad (amim nincs és nem is lesz) De gondolom simán ha futok méri ,eltárolja, majd hazaérve pc-n netre fel lehet tölteni az adatokat igaz?
Tetszik csak 120k nagyon drága.Garmin Vivoactive jobban tetszik és olcsobb.
-
btotyi
tag
Például:[Suunto Ambit3] mondjuk erre 50 óra van megadva :-)
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #27 üzenetére
Nekem a Huawei Talkband megoldás jön be. De csak mint ötlet, mert sztem az a kettes alá kategória, hogy egy headseten nincs hangerőszabályzó. Keresgélek ilyen kütyüt, de amiket találtam, azok még a Talkband -nál is zűrösebbek.
-
Garada
őstag
Kíváncsi leszek rá, biztosan hozni fogja az okos karperec szintjét.
-
kolosanyi
veterán
Hát a mellkaspánthoz hasonlítva a Mio cuccok jól szoktak szerepelni, interval edzésnél is azonnal lekövetik a pulzus változását. Nézd csak meg a dc-s teszteket, ott elég részletesen ki szokták vesézni. Annyi, hogy amíg be nem melegít a sportoló, nem tágulnak ki a kapillárisok, pontatlan lesz a mérés, de utána már jó.
-
Tomi_Ohl
veterán
Várom, ha tényleg jó áron lesz, lehet benevezek rá.
-
Freiherr
őstag
Pulzusmérésre még mindig a mellkaspánt az egyetlen értelmes alternatíva,minden más csak bohóckodás.
Az óra meg a piac legjobb ár/érték arányú cucca lesz valószínűleg,ez borítékolható. -
vicze
félisten
válasz
kolosanyi #15 üzenetére
Csuklón fénnyel én eléggé esélytelennek érzem(szkeptikus vagyok), hogy pontos legyen bármennyire is, max. a nyugalmit jó besaccolja, de amint elkezdesz mozogni ott vége a dalnak.
Egyelőre nem találtam olyat ahol EKG-val hasonlítják össze, de keresek.Jawbone UP3 annyira azért nem egyedi, a Basis is kb. olyan elvűt használ, és még van pár másik ami olyan, elég borzalmas megbízhatósággal.
-
kolosanyi
veterán
Garmin Forerunner 310XT, vagy más triatlonos órák kibírnak ennyit simán (ez konkrétan 20-at bír). A Garmin felülete az egyik legjobb, nincs szükség Endomondora és a többire mellette. De ha modernebbet szeretnél egy 2009-es konstrukciónál, akkor ott a Polar V800, Polar M400, Garmin Vivoactive, mely utóbbi talán a leg sokoldalúbb. Ezek ugyan nem feltétlen bírnak 10-12 órát, de mindnek vannak szerethető tulajdonságai. A Polar januárban jelentette be, hogy képes a webes szolgáltatása a Myfitnesspallel automatikusan szinkronizálni, de a többi népszerű fitness tracker is támogatott lesz. Aztán érdekes lehet még a Mio szenzorokat használó, tehát nem olyan pontaan vacak, minta Samsung, LG, MS Band, Fitbit Charge HR & Surge ésa többi, Tomtom Cardio sorozat is. De érdemes megemlíteni akkor már magát a Miot is, a Fuse például egy tök jópofa cucc.
(#14) vicze1
A Mio szenzorok jók, csak bazi drágán adják őket. Érdekes lesz még a Jawbone UP3, az egyedi pulzusmérésével, kíváncsi leszek az első tesztekre. -
vicze
félisten
Amúgy miért jó, ha egy pontatlan pulzusmérő van az órában? Ezt valahogy sose fogom megérteni. Azaz értem, hogy tök jó, hogy ad egy random számot aminek sok köze nincs a valósághoz (+/-10-50% is lehet), de hogy azzal mit tudsz kezdeni, na azt már nem tudom.
A Polar se véletlen hagyta ki az M400-ból.
-
válasz
ArthurMiller #7 üzenetére
Csak az az "apróság" ne lenne, hogy még mindig csak Samsung telefonokkal dolgozik együtt.
-
törölt tag
Kíváncsi lennék rá, de tényleg meg kell okosodjon hozzá a karom?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #3 üzenetére
Flame nélkül: az Apple watch normális?
-
Crytek
nagyúr
Ej de nagyon vágyom már egy valódi olyan órára vagy karkötőre ami nem telefonfüggő.
- Beépített GPS
- Bekapcsolt GPS-el 10-12 óra aksi idő
- Együttműködés raklap sport appal (adidas mycoach,runstar, endomondo ... stb)
+ extrának még megfejelhetnék kari pulzusmérő egységgel is.Na egy ilyenért már hajlandó lennék simán kiadni a 80-100 ezret , nem úgy mint a mostani karkötők órák 99%-áért ami konkrétan semmire nem jók
A HTC féle okos karkötő már jó úton halad abban már van gps is.
-
Penguin95
senior tag
Bár nekem nem kell az MiBand-nél komolyabb okoskütyü, azért kíváncsi leszek, milyen lesz ha lesz.
-
gyurkikrisz
őstag
A Xiaomit és az Apple-t tartom normális gyártóknak csak, amit meg is mutat az hogy csak nekik van/lesz értelmes órájuk
-
fi:zi'k
nagyúr
Várom a MiBand folytatását.
-
Helyes, nekem Mi Band-em van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, de ha lenne olcsón órájuk, akkor vevő lennék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínai lapértesülések szerint hamarosan bemutatkozhat a Xiaomi okosórája és a Mi Band folytatása.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- Marathon (2025)
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest