Új hozzászólás Aktív témák
-
tsimora
tag
Vicces, de végül tényleg így lett... Az iPhone 4 háza kétségtelenül "érintésérzékeny" ...
-
tsimora
tag
Ha már új iPhone: egy teljes előlapos kijelzős kivitelt én is szívesen látnék. A Home gombnak igazán nem lenne muszáj elöl maradni, mert semmi dolga a programokból való kilépésen és néhány gyors/szervíz funkció elérésén kívül. Nyugodtan lehetne valahol oldalt és fémből, mint a többi.
A "szoftveres hiányosság" fogalma nagyon szubjektív. Knek ez nem tetszik, kinek az. Én egyedül azt nem szeretem, hogy a 3G-m mindig akkor akarja lekérdezni a postát, meg megcsinálni mindent, amikor feloldom a képernyőt, így amit éppen használni akarok, az pont akadozva indul. Miért nem csinálja meg akkor amikor már elkezdtem a hívást vagy írom az SMS-t...
Nekem a keresés funkció nagyon nem hiányzik, inkább ne tették volna bele. Azóta számít a sima 3G lassúnak, csak a 3GS-t nem zavarja a háttér indexelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest