- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Most már kezdem érteni miért vannak ezek a cikkek..
-
.LnB
titán
Törvény, nem törvény, a Microsoft gondolom nem véletlenül tette még is bele ezeket a dolgokat a Windows 10-be. Értem én, hogy itt mindenki jobban ért hozzá. De csak van arra felé pár jogász aki azt mondta, hogy mehet így.
Akkor lesz törvénytelen számomra ha lépnek is az ügyben a hatóságok.
-
.LnB
titán
Szerintem ma az embernek azt kell eldöntenie, hogy "kinek adja el magát" Microsoft, Google, Apple. Apple-től én elzárközöm, leginkább az árak miatt. Google miatt, mert ő a nagytestvér. A Microsoft se egy édi-bédi tünci cég, de velük elvagyok.
-
.LnB
titán
A Windows a Microsoft terméke. És a Windows 10-ben a Microsoft próbálja összefűzni az összes szolgáltatását egy kalap alá. OneDrive, OneNote, Xbox Live, Edge stb stb. Teljesen érthető, hogy alapértelmezetten a saját szolgáltatásait, programjait ajálnja fel. Van akinek ez nem tetszik. Nekem jó mert egy Microsoft account alatt ott vannak a dolgaim telefonon és gépen is. Bejelentkezek és az OneNote jegyzeteim, OneDrive fájljaim rögtön elérhetőek.
Persze biztos van akinek ez nem kényelmes, nekem az.
Ha a Microsoft valamilyen törvénysértő dolgot csinál akkor majd a felelős szervek lépnek az ügyben.
Az, hogy felajálnja az Edge használatát, vagy hogy az alapértelmezett, az miért baj? Akit ez zavar, akinek ez egyáltalán feltűnik annak van annyi esze, hogy váltson másra. Akinek nincs, annak meg jó az Edge, nem mint ha a nem lehetne megtalálni, hogyan lehet az alapértelmezett dolgokat megváltoztatni.A felháborodást azért nem értem mert akkor azokat próbáljátok védeni aki nem értenek hozzá és az Edge-t használja?!
ChromeOS-en lehet Edge-t használni vagy Office-t?
-
.LnB
titán
Az nem az Edge hibája. Nekem Chrome alatt is csinálta. Egyik Win frissítés óta nincs már.
(#88) ripla Én is Vivaldi-ra váltottam Chrome-ról. Még próbaidőszak van, de próbálom leváltani a Chrome-ot most már. Pedig nem szeretem a változásokat.
(#92) martonx: Persze ezért nem reklámoz egyik nagyobb cég sem se az Apple, Microsoft, Nike, Dell, Samsung, Google. Még sose láttam ezektől reklámot, tényleg...
(#93) Dr.FantastiK Elindul az, használom.
-
.LnB
titán
Én sem értem mire fel ez a nagy hiszti. Microsoft saját rendszere, saját böngészője. Miért ne ajánlgathatná?
Egyszer rányomsz, hogy „mindenképp váltok” és kész.De most már én is szeretném megjegyezni, hogy valami megváltozott a ph lapcsalád körül. Tényleg megy a bulvárosdi. Ez a cím is elég zavaró számomra "Ennyire kétségbe van esve a Microsoft?" A Microsoft tisztában van azzal, hogy hogy áll a böngészője, és mit kellene azért tenni, hogy nagyobb részesedést érjen el (egyrészt befejezni mert félkész). Nincsenek ők kétségbe esve, csak kicsit erősebb marketinget próbálnak az Edge alá tolni. Nem kell ilyen címeket adni, elég ha tényeket közöltök a címben. Szerintem eddig is megvolt a forgalma a lapcsaládnak, ha folytatjátok ezt akkor csak kevesebb lesz szerintem.
"Remélem" lassan a ph lapcsaládon belül is megjelennek a "Hány tojást ettél reggelire?! Véleményedet írd le kommentbe" stílusú felkérések, amik mostanába sajnos sok oldalon elég divatosak lettek. Már csak az hiányozna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest