Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
"Minden másra ott a normál méretü okosteló"
Elég szomorú hogy a 4 inch nem számít normál méretűnek (nálad).
Meg ez egyébként is teljesen egyénfüggő,nekem 4 inchesnél nagyobb telefon nem kellene pedig nincs kis kezem,de valamiért ez a kényelmes,ha filmet akarok nézni meg a legyet lecsapni a falról ott az iPad.
Persze azokat az ismerősöket is megértem [bár elég nehezen] akinek meg 5-5.5 az ideális,de ők még nem mondták featurephonenak a 4 inches készülékeket
-
Nem mindenkinek feature phone egy telefon csak azért mert kis méretű?A kis kezű embereknek nem is kellhet erős modern telefon?
Azért mert neked csak alap dolgokra kell,attól még másoknak kellhet okostelefonként is!
Talán pont az SE hatására jönnek majd rá a gyártók,hogy a felsőkategóriás felszereltségnek nem kell feltétlenül egyenes arányban állnia a kijelző méretével.
Én azt mondom hogy legyen kicsi,közepes és nagyon nagy méret is ugyanolyan,de minimum nagyon hasonló felszereltséggel is,így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő méretet,ne akarják önkényesen nagy kijelzős telefonra kényszeríteni azokat akiknek az kényelmetlen,de sajnos eddig ezt csinálták. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android szakmai topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest