- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
janeszgol #77 üzenetére
Ebben egyetértek, a többi gyártó sem jobb a deákné vásznánál!
Csak szerencsére vannak korrekt minőségű gyártók, akik kevesebb haszonnal is beérik, viszont amint felfut a "márka" ők is vérszemet kapnak szépen lassan és megyeget felfelé az ár..!
Kíváncsi leszek, hogy az SE megjelenése ösztönzi-e majd a többi gyártót a kisebb méretű cscúcstelók gyártására?!
Szerintem most azért lett mérsékelt az ár mert nem volt pofája többet kérni az apple-nek egy 4"-os telefonért! Ha viszik, majd a következő drágább lesz! -
nickedez89
senior tag
válasz
janeszgol #71 üzenetére
Ja, főleg hogy samsung gyártja az alma processzort is, a kijelző technológia ugyanaz mint más gyártóknál is,bővíthetőség nincs (de még MHL sem ha jól tudom), dual simet elfelejtheted, infra port szintén nincs (igenis hasznos a távirányító!), optikai képstabi sincs, akku kapacitás gyenge, vízállóság lehetősége szintén felejtős és bőven akad már szép fémházas telefon,plusz nyilván könnyebb egy szoftvert úgy jól optimalizálni hogy csak a saját termékeiddel kompatibilis!
Mi az hogy nem tudok a haveromnak átküldeni egy képet bluetoothon mert neki iPhone-ja van nekem meg nem? Engem ne kényszerítsenek, hogy mindenből apple-t vegyek!A minőséget nem kérdőjelezem meg, de szerintem sok a kompromisszum és gyakran dupla áron!
-
válasz
janeszgol #71 üzenetére
Ezt ugye most Te sem gondoltad komolyan?
Ez a telefon az amire elég kevés anyagi erőforrást és tervezést kellett fordítani!Ház adott,hozzá a gyártósorok adottak,kamera adott,SoC adott,OS adott,szóval max arra kellett időd és egy kis pénzt áldozni hogy az alaplapot áttervezzék.Kb ennyi a hatalmas tervezés ennél a telónál.
Nem (közel) nulláról kellett egy új telót megtervezni és legyártani,mint mondjuk a fő vonal (i6/6s) esetén.
Az tény hogy valamivel drágábban állít elő telót az Apple,de még így is vicc hogy mennyibe kerül neki előállítani és mégis mennyiért árulja.
Régebben 48e ftot írtak a 6-ra előállítási költségként,pedig az egy teljesen új fejlesztés volt,az SE esetén ennek a költségnek legalább 20-30%-kal kevesebbnek kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Goddess of Victory: Nikke
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest