Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nickedez89

senior tag

válasz buvartacsko #100 üzenetére

Na most akkor azt is másold ide be légyszíves amikor azt írtam, hogy az "iPhone szar"! Meg azt is amikor azt írtam hogy a "droid az Isten"!

A többire már nem is reagálok mert befejeztem veled az "eszmecserét"!

• nickedez89

senior tag

válasz buvartacsko #84 üzenetére

- és? milyen kijelző technológiát szeretnél? valami földön túlit?
    Az egészet a #71 -es hsz-re írtam, hogy ne higgye már azt valaki, hogy az iPhone-t olyan piszok drága legyártani az apple -nek!
    Nem földöntúli kijelzőről beszéltem, hanem hogy még HD felbontást sem kapott illetve a 3DTouch -ot sem kapta meg, pedig állítólag sok funkció kapcsolódik/fog kapcsolódni hozzá és ez egy új készülék!

- mit és minek akarsz bővíteni? ha nem elég a 16GB akkor vegyél 64-eset

Egy 64GB -os microSD kártyát még drága helyen vásárolva is megkapsz 12-14.000 Ft -ért és nem pedig 40-ért mint a két SE közti felár!
    Ha pedig az SD-t zenék,képek,videók és egyéb adatok tárolására használjuk akkor semmilyen csorba nem esik a rendszersebességen! Nem az appokat kell odatelepítgetni, hanem a nagy fájlokat tárolni!

- akinek kell a dual sim az vegyen dual simes filléres telefont, soha nem hiányzott...

Nem is arról van szó, hogy neked hiányzik, hanem hogy ez SEM indokolja a nagyobb gyártási költséget vagy vételárat! Arról nem is beszélve hogy egy tucat iPhone user ismerősöm rohangál két telefonnal mert nem létezik dual simes iPhone, az iOS rendszert viszont szereti, amivel nyilván nincs is baj!

- ha pl, hdmin kikötöd a telefonod a tv-re és leülsz tőle jó távol, akkor hogy távirányítasz?
    Erre majd térjünk vissza akkor amikor végre belekerül egy infra valamelyik iPhone -ba és "hatalmas innovációnak fog számítani" mert apple! Egyébként meg nagyot tévedsz mert egy pillanat alatt előjön a távirányító és utána ott marad az értesítési sávon amíg be nem zárom, vagy pl. a régi "filléres" LG -men még lezárt képernyőn is egy lentről felfelé mozdulat volt előrántani a távirányítót, szóval semmire sem kell várni!

- többet megy az 1xxx-es aksijával mint a galaxy s7 a 3xxx-essel...
    Csak az S7 létezik ugye? Tucatnyi telefon van nagy akksival amit nyomkodhatsz orrba-szájba két napig megállás nélkül akár FullHD kijelzővel. Még a cső iPhone fan ismerőseim is állandóan panaszkodnak az üzemidőre! Ezért kellene jelentősen "fejleszteni" ezen is!

- ...azokon is iOS fut ami tökéletesen illik az iPademhez, Watchomhoz és MacBookomhoz?
    Mac PRO miért maradt ki? Az almás matricát is kirakod remélem az autód hátuljára!

- ...ez a blutusz fájküldés dolog...
    Nem erőltetem. De miért ne lehetne egy 6-700MB -os lossless albumot, vagy egy videót átküldeni? Nyilván nem 3-4MB a probléma! Igen, megoldható Wi-fin, de nem lenne egyszerűbb nem korlátozni a Bluetooth funkcióit?

- ...te jöttél fikázódni...
    Eszembe sem jutott fikázódni! Egy hsz -re reagáltam. Uram bocsá' megírtam a véleményem.
    Nem vagyok egyetlen márkának sem a "híve", sem az utálója! Azt veszem ami megfelel az aktuális elvárásaimnak!
    - ...senki nem hívott ide...
    Bármilyen hihetetlen, én is azért jöttem ide mert érdekelt a telefon! Az hogy válaszolok valamire az miért is gond? Ez nem egy fórum?

További sportsikereket...!

• Clander

tag

válasz buvartacsko #86 üzenetére

Nem lehet, hogy exynos-ra jobban tudta optimalizálni a samsung a rendszert...?
    Peace :)

• Clander

tag

válasz buvartacsko #84 üzenetére

A leírtak nagy részében igazad van, de honnan tudod, hogy az 5SE "Többet megy" Használtad....? Az exynos cpu-s galaxy s7 pedig nem veri rommá a snapdragonosokat (pl snapi 820...) egy snapi 400-ast igen, rommá ver....

• Lord Sidious

senior tag

válasz buvartacsko #24 üzenetére

Te sem :D "majdnem kijön"... igen majdnem 20 k a difi. Előfizetéses csomagba, pedig több is, de ez nem meglepő, mivel a G4 már egy ideje forgalomba van. A droidos gyártók készülékeinek az árait pedig folyamatosan faragják lefele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés