- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szolgáltatóknak (leginkább a Telekomnak) van egy óriási előnye a boltokhoz képest,mégpedig hogy gyakorlatilag 5 perc alatt megkapod hitelre a teló.Az mindenféle áruhiteles boltokban meg kell a munkáltatói,aztán ott a hitelbírálati idő ami lehet akár 20-30perc is stbstb,aztán nem is biztos hogy megkapja az ember.
A szolgáltatónál meg személyi+adókártya+ esetleg új előfizetőként mobilelőleg,aztán 5-10perccel később az új mobillal a kézben vigyorogva távozik a vásárló.
Ezért mennek bele sokan a szolgáltatós konstrukciókba,mert gyors és kényelmes (legalábbis a magentánál). -
nickedez89
senior tag
Na ezaz, hogy még előfizuval két év hűséggel sem akarnak részletfizetést adni, nemhogy kártyásan!
De mondom, ráadásul még olcsóbban sem adná a telót!Persze tudom miért csinálják, azt akarják hogy váltsak red-re meg ilyenekre jóval magasabb előfizetési díj melett..! Na persze, hogyne!
-
nickedez89
senior tag
Én a yodánál vagyok lassan öt éve céges, flottás előfizetéssel és eddig gyönyörűen lehetett kamatmentes részletre telót venni önerő befizetése mellett!
Erre most kitalálták, hogy fizessem ki egybe plusz írjam alá ugyanúgy a két év hűséget de a teló gyakorlatilag ugyanannyiba kerül!Kérdeztem én: megvesztél? ?
Egyébként nem szívlelem almáékat de úgy tűnik ez valóban jó húzás volt!
Nekem nem kéne már 5" alatt telefon de ezek szerint van rá igény!?Az árral valóban nem szálltak el annyira mint szoktak, de a kijelzőn semmit nem módosítottak és az akksi is szinte ugyanaz, plusz a 3d touch -ot sem kapta meg, ami megint "hátrány" annak aki kis méretet szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest