Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
Forradalmiságot nem tagadom soha, sőt...
A múlt idő jogos, sry
De mint tudjuk, a FaceTime is egy hatalmas és "as never seen before" dolognak lett beállítva, gondolom a sok ilyen megjegyzés hozzájárult ahhoz, hogy (reflexből) lemaradt nálam a szóvégi d értelmezése.És ennek ellenére gondolom senkinek sem nehéz elképzelni az Apple-ről, hogy egy olyan verzió is felmerült lehetséges közleményként, ahogy én értettem első olvasatra.
-
Nem értek egyet. Egy teljesen egyedi UI-t használó alkalmazásnál teljesen mindegy, hogy milyen eszközzel fejlesztették (pl. játékok, RIA), semmi gond nincs azon a fronton a Flash-sel se, de ugyanígy a Unityvel vagy MonoTouchcsal vagy bármely hasonszőrű technológiával.
A böngészőből ettől függetlenül nem hiányzik nekem.
Kumite: Múlt időt értelmezni nehéz? Természetesen az App Store beindítására gondolnak, nem pedig a mostani lépésre. Ha nem tűnt volna fel, minden sajtónyilatkozat így kezdődik - korábbi jótétemények felsorolása -, minden cégnél, minden esetben.
Ha pedig valaki ennek forradalmiságát tagadja, akkor sötétebb, mint egy kamionnyi Apple-fanatikus. Tessék szépen mindenkinek magára venni.
-
Kumite
aktív tag
Idézném a hivatalos forrás szövegét:
"The App Store℠ has revolutionized the way mobile applications are developed and distributed."
Hát ekkora mocskos egy szövegezést is rég láttam már, ha láttam már egyáltalán valaha is ilyen pofátlan dolgot. Pár hónapja letiltanak mindent, most meg "revolutionized". Lof*szt... Sok hülye meg beveszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De mint tudjuk, a FaceTime is egy hatalmas és "as never seen before" dolognak lett beállítva, gondolom a sok ilyen megjegyzés hozzájárult ahhoz, hogy (reflexből) lemaradt nálam a szóvégi d értelmezése.