- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Nekem vibe z2 pro-m volt, az is gyonyorure sikerult.
-
judas13
veterán
válasz
Juhaszatti #4 üzenetére
Sarcokkal együtt már komolyabbat is kaphat az ember ennél. Nekem ez nem kéne ennyiért.
-
Stabi83
senior tag
Sajnos ez elmondható a lenovoról is. De nem csak arról van szó hogy az Umidigit kell megvenni hanem hogy ilyen konkurensekel kell szembenéznie és kint kínába ez még kiélezetebb.
Az Umidigit csak azért hoztam fel példának hogy mit bele lehet pakolni ilyen árban és méretekben egy készülékbe. -
fornettisuti
veterán
tiszta huawei
-
Stabi83
senior tag
Most olvastam az Umidigi F1-ről.
Lenovo K6 Enjoy:
SOC: Helio P22
Kidelző: 6,22" HD+ IPS
Akku: 3300mA 10W töltés
Kezdőár kint 59000Ft
Umidigi F1:
SOC: Helio P60
Kijelző: 6,3" FullHD+ IPS
Akku: 5150mA 18W töltés!!!
Kinti kezdőár 57000FtMit akar a lenovo?
-
forgonati
őstag
Fura ez a Lenovo. A Thinkpadjaik messze földön ismertek és egyediek, kilométerről megmondod egy laptopról hogy az egy Thinkpad. A telefonjaik meg... Ott marad a másik gyártó majmolása.
-
Nincsen
csendes tag
Egyet értek. Üdítöen hatna, ha valami leszivárogna a drágább modellek dizájnjából, de azt majd csak jövőre (talán).
Csúnyának egyébként nem csúnya, csak az embernek az az érzése támad, hogy a Huawei-től lízingeli minden kínai gyártó az alkatrészeket...se íze, se bűze.
Az ár meg kicsit megszaladt, ez van.
-
harry3
őstag
Már kicsit kezd unalmas lenni ez a dizájn...
-
roli543
őstag
micsoda tervezési bravúr.... Nem csak a design-t de még az Enjoy nevet is benyúlták a Huaweitől... a proci is hát.. immel ámmal... az ára meg el van szállva... 0 egyediség
-
janeszgol
félisten
HD felbontás kevés. Minek a P22-höz a HD? Na meg ehhez az árhoz.
-
Stabi83
senior tag
válasz
Juhaszatti #4 üzenetére
Ha kint 59 akkor itthon alsó hangon 80-90 akkor meg már csak egy kicsit teszel hozzá és veszel egy pocokfont ami azért más dimenzióban versenyez.
-
Juhaszatti
addikt
Ennyiért (ha a magyar sarcokat is rászámoljuk) egészen rendben van.
A kijelző felbontása nekem már kicsi lenne ekkora képátló mellé, de vállalható kompromisszum lehet ez annak, aki ennyi pénzért keres telefont. -
Stabi83
senior tag
Ekkora batárba a 3300mA-es akku nem túl sok pláne hogy nem sok mindent látok ami indokolná a helyspórolást. A HD+ kijelző sem tudom hogy ekkora képátlónál milyen lessz az ára meg magas szerintem egy kicsit a konkurenciához képest.
Ha nem lenne hátul a tapiszenzor tényleg simán keverhető lenne a P20 Pro-val -
KrumpLee.
lelkes újonc
"bővThető" tárhely...
Külső full Huawei copy...
-
Goblin12
őstag
Ez aztán a Huawei CTRL+C ; CTRL+V
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest