- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Ez, "A legeslegelső tippek is hasonlóról szóltak - ahogy a hazai értékesítők is inkább a későbbi dátumot realizálták.
Nekik lett igazuk." az ÁPRILISI hírre vonatkozóan jött ki belőlem, hogy attól később kerül piacra, tehát nem áprilisban, mint Japánban...
Május vége meg ugye később van, mint április, és így a hazai kereskedőknek igazuk lett, miszerint jócskán később jön.Az, hogy túloztak - vagyis rátettek egy tekintélyes időbiztonsági tényezőt - az ő "problémájuk", tévedésük, megint nem az enyém.
Ráadásul sokkal jobb, ha ők nyárra, Q3-ra számolnak, és meglepetésként előbb lesz elérhető, mintsem beígérik május 12-re, aztán meg 20-án megy a hiszti, hogy mééé' nincs?...
-
minasm3
tag
Elnézésedet kérem.
De már a legutolsó két hsz-ed is üti egymást.''A legeslegelső tippek is hasonlóról szóltak - ahogy a hazai értékesítők is inkább a későbbi dátumot realizálták.
Nekik lett igazuk.''''Miután a Sony Hun is nyilatkozott, gondolom jóval hamarabb is elérhető lesz a magyarországi kereskedőknél, így csak "örömhír", hogy ők még Q3-ra várták, de Q2 közepén már meg is érkezhet hozzánk is.''
És mégegyszer... én kérek elnézést.
-
mrlujoak
veterán
Igazam?!
Én nem nyilatkoztam semmit...
Hazai kereskedők távlati terveit vázoltam...
Ők Q3-ra várják, ami ugye május vége +1 hónap, mert júli már Q3...
Miután a Sony Hun is nyilatkozott, gondolom jóval hamarabb is elérhető lesz a magyarországi kereskedőknél, így csak "örömhír", hogy ők még Q3-ra várták, de Q2 közepén már meg is érkezhet hozzánk is.A Tablet Z-t európának a február végi MWC-n mutatta be a Sony, de a Japánban már január végén bemutatkozott...
ezzel a kinek van igaza dologgal érdemes vigyáznod, mert mélyen sértő, pláne, hogy nem annak intézed, aki nyilatkozza...
-
mrlujoak
veterán
A legeslegelső tippek is hasonlóról szóltak - ahogy a hazai értékesítők is inkább a későbbi dátumot realizálták.
Nekik lett igazuk.
Egyébként nagyon meglepő lett volna, ha a Japán rajttal közel azonos lett volna itthon is, főleg, hogy Japánban mennyivel előbb mutatkozott be a modell. -
mrlujoak
veterán
Tádááám...
Xperia Tablet Z priced across Europe
Április közepe körül indulhat a mandula Európában is...
-
mrlujoak
veterán
...miért vagyunk telhetetlenek?
Az európai (pontosabban ide is szánt világ)változatot nincs, egy hónapja, hogy bemutatta a gyártó az MWC-n...
Egy 8 nap múlva már Q2 van.
A hazai kereskedők pedig - akiket megkérdeztem - pedig elég nagy biztonsági idő rátételével jelezték az érkezést, hogy ne legyen hőbörgés - ami itt a fórumokon tökéletesen látható, és érezhető - ha netán nincs itt a modell április 13-ra***...
***a japán megjelenés dátuma
-
minasm3
tag
Visszatérve az alaptémához... Mikor lesz már nálunk is elérhető a Tablet Z?
-
gzbotii
nagyúr
Az IPS nem arrol hiresebb, hogy szebb szinnel es nagyobb betekintesi szoggel rendelkezik, mint egy simma TFT
" IPS panel jelen pillanatban a legjobb felbontású kijelző ekkora méretben. A 640 x 960 pixeles felbontás egészen elképesztő, bár hozzáteszem, hogy mi a szintén durvának számító 480 x 800 pixeles kijelzőknél is el voltunk már ájulva. Nem is elsősorban az elképesztő részletgazdagság emeli magasra ezt a képernyőt, hanem a hihetetlen jó láthatóság. Szinte bármilyen szögből színhelyes és olvasható marad, napfényben sem vérzik el, normál körülmények között tényleg az az ember érzése, hogy a kijelző tartalma rá van rajzolva az üvegre."
-MA, i4 teszt. Csak egy peldanak.
-
Wave86
tag
Na ennek a tabletnek tökéletes a kinézete, már csak azt sajnálom, hogy 10 colos, és nem 7 vagy 8 colos.
-
gzbotii
nagyúr
Instant leallasokal?
-
vinibali
őstag
megkérik az árát az biztos
de milyen érdekes, hogy ennyi pénzért, máskor 5"-os telefont kapsz -
Ed3r_X_
nagyúr
Szép
-
Dondenis
aktív tag
Nem rossz. De lehet rossz hatással lesz rá a kistestvér kikapcsolgatàsa.
-
HTC vagyok
csendes tag
És ez a legvékonyabb 10 colos tablet
-
bolondember
MODERÁTOR
nem "túl könnyű" a Z Tablet 495g-mal?
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Polarstar #11 üzenetére
Csak addig nem tudsz amíg nem használsz egy ilyet huzamosabb ideig.
Sajnát példa:
Mióta megvan a iPad mini, azóta tényleg szinte csak telefonálásra használom a telefonomat, pedig előtte, még otthon is 4.3-on neteztem, mert kényelmesebb volt a fotelben "tespedni" mint a gép előtt. Lehet egy 10-es tab hurcolászni nagy, de egy 7-es már nem. Ahol eddig telefonon neteztem/videóztam/játszottam, most kéynelmesen a tableten teszem mindezt. Azóta a telefon megmaradt zenehalgatásra és "vésznetezésre". Ja és jótékony hatással van az üzemidőre, azóta kb 2-3 naponta kell csak tölteni a telefont. -
Szép, egységes formaterv!
Vonzó!
Bár még mindig nem nagyon tudok mit kezdeni egy ilyen géppel..
-
sryman
csendes tag
Borzasztóan jó, ha lenne egy 7 colos verziója na az kellene csak igazán!
-
vipnolf
aktív tag
tudtam hogy eljön ez a pillanat, úgyhogy eladósorba tettem S-emet
-
oceanrush
senior tag
Ebben is TFT-LCD kijelző van?
-
csaabz
őstag
Jól néz ki!
-
gergobox
tag
Sajnos mire ez ideár hozzánk lesz vagy 150-160 ezer, kár érte, pedig nagyon jól néz ki, és hardveresen is erős.
-
banhammer
veterán
Teszt mikor lesz róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest