Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Redmi tablet esete a Snapdragon 8-cal
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Ez sokal jobban megéri mint a Nexus 6. Olcsóbb és még erősebb is hardwer tegra k1. Biztos jól is fog szólni.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
szucsy89
tag
Nagyot fog csatázni az Air 2-vel
-
dani3l
őstag
Az a 480 dollaros ar szerintem a wifi-only 32 gigas verzio lesz.
-
uki
aktív tag
Ahogy fentebb a kollégák már említették a 32GB WiFi only a 479.99$
[ Szerkesztve ]
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
veterán
Amazonról lehet rendelni Mo.-ra is? Úgyanezen a dollár áron?
-
Obyboy
addikt
Európai vagy esetleg Magyar megjelenésről valakinek infó?
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
BalanceR
addikt
Oké, hogy Nexus modell, de erősen túlárazottnak találom ( HTC jellemző???)
Mire nálunk is kapható lesz a vámnak, áfának, artisjusnak köszönhetően lesz vagy 140K.
Hasonló hardverrel ott a Xiomi MI-pad, ami jelenleg a magyar xiaomishopban 90K, ugyanaz a hardver, egy collal kisebb, de legalább 16:10es kijelzővel, nyitott bootloaderrel, Cyanogen támogatással... Nem kérdés, melyik a jobb vétel.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
DMG
senior tag
Instant Get. Nagyon ütős lett, a billentyűzet is üt. Ez lesz a következő tabletem.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
edward2
addikt
Szerintem pont, hogy nem fog. Ha átlag pisti szemével közelítem meg a kérdést akkor ő tuti az Apple-t fogja választani, mert az a menő és mostmár árban is nulla a differencia. Google úgy látom nem érti, hogy az N7 is csak az ára miatt lett sikeres. (ugye azelőtti években képtelenek voltak eladni az androidos tableteket a €400+-as árazással)
-
saelin
veterán
Van akinek többet ér a google support és maga a gondolat, hogy egy referencia gépet birtokol. Nexus ellen, csak a sd kártya bővítés hiányát lehet felhozni. Az ára az olyan, amilyen, de megy majd ez lentebb.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
ceripapa
aktív tag
Arra gondolsz amit Death_Revan is felrakott , asszem illetve 1-2 ember is nyilatkozott , a nem megfelelő hűtés, trottlling, hát akkor: Google N9 Téged választalak !!! :]
"Kernel téren a thermal threshold eléggé gagyin van benne megoldva, az órajel játék alatt össze-vissza ugrál, ezért az igazán nagy hardver igényű 3D-s játékoknál eljátssza azt, hogy 0,5 secre megáll a kép és a hang (Half Life 2 és Portal). Meg kellene csinálni, hogy ne vegye le az órajelet melegedésnél és főleg, hogy ne csinálja azt, hogy 2,2 Ghz és 1,2 Ghz között ugráljon.
FPS téren is eléggé gyengén teljesít, sok játéknál érezhető belassulás. Talán azért, mert nem K1-re, hanem Tegra 4-re vannak optimalizálva? Talán.
Kipróbáltam a Trine 2-t is, amivel az NVidia promózta a K1-t és habár játék közben nem nagyon akad be, de azért érezhető, hogy 30 FPS-el sem megy és a videók alatt is vehető észre mikroszaggatás.
Szerintem elég gáz, hogy pl a Dead Trigger 2 nagy tömegnél legmagasabb grafikán már szaggat. Ez lenne az annyira várt K1?!
Jelenleg játékok alatti teljesítmény terén Tegra 4 szintjén van ez a tablet, ha nem tudnám, hogy 192 cuda core hajtja, meg nem mondanám.
A MIUI-ra is ráfér optimalizálás, Nexus-okon a stock Android, sőt LG G2-n a picit módosított LG-s Android is jobb és nem vehető észre mikroszaggatás néhány effektnél, mint ennél a MIUI-nál. Nekem abszolút nem jön be a MIUI, lassú és csak iOS menüt koppintották, ami az egyik ok, hogy nem veszek iOS kütyüt, mert egyszerűen nem bírom azt a menüt.
K1-et büszkén mutogatták, hogy 44.000 pontot ér el Antutu alatt...na ezt el lehet felejteni, legjobb esetben is, amikor még hűvös és max órajelen engedi a Kernel futni a CPU-t, akkor is 40.000 és 41,500 pont között teljesít, amikor meg már igazán felmelegszik, akkor 35.000 és 36.000 között teljesít.
Lehet, hogy írok majd egy kivesézős tesztet erről az izéről.
u.i.: a poén kedvéért említem, hogy a Xiaomi nem telepít fel játékot, helyette adnak egy alkalmazást, amivel a Xiaomi "boltjából" (?) lehet letölteni játékokat ingyen! Hogy mi a trükk? Az, hogy drága Xiaomi apkmania crackel ellátott játékokat adja "[ Szerkesztve ]
-
wortz
tag
A bejelentéskor eléggé tetszett az új Nexus 9, főleg a felbontása és a boomsound hangszórók (szvsz ma már kötelező lenne minden picit is igényesebb tabletbe előre néző, stereó hangszórókat alkalmazni) aztán elgondolkoztam, és rájöttem, hogy van vele egy gomoly baj. Kicsi, hurcibálós tabletnek túl nagy, otthon/munkára használt fő vagy tartalomfogyasztó tabletnek meg túl kicsi. Szóval menet közben rájöttem, hogy még ha tervezném egy droidos tablet beszerzését, és az árát is rászánnám, akkor sem ezt venném.
-
szabi820
tag
Inkább veszek egy 11'6-os notebookot,mint ezért ennyi pénzt kiadjak.
-
veterán
Az lesz a megoldás, hogy kell keresnem egy havert aki jár ki a hamburger zabálokhoz és hoz nekem egy telefont. :-D
-
tjb007
nagyúr
A német Amazon (amin 2000 forintot tudnál spórolni) nem szállít Magyarországra, a francia meg még hozzárak plusz 22 euró szállítási költséget, szóval így még drágább is lenne.
Garancia ügyben meg a HTC-nél kell érdeklődni, hogy ebben az esetben milyen feltételek érvényesek.
-
zsirfecske
addikt
azért nem mindegy hogy eu gari vagy usa gari (utóbbinál ha a HTC nem rugalmas akkor kijuttatni horror ár, azaz gyakorlatilag nincs is) ill. pl a töltő adapterre is biztos kell költeni, még akkor is ha univerzális (cserélhető fejjel ellátott).
Xiaomi MiPad: a hw közel sem ugyanaz, xiaomi még 32 bites K1, n9 meg 64 bit.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Black&White #31 üzenetére
de nálad meg látszott jobban a lényeg:
wikipedia -
zsirfecske
addikt
hozzátartozik, hogy ha van aki elhozza, mindjárt más a helyzet: amazon.com usa címre 427.99$ (átlagos államra nézve, 7% tax), amazon.de 399EUR. mindkettő ingyenes szállítással a tényleges fizetendő összeg. azért így nem olyan rossz a német ár, 102k vs. 122k természetesen az usa javára.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz zsirfecske #30 üzenetére
Van, akinek eddig is mindegy volt, és van, akinek ezután sem lesz az.
Ez ügyben amúgy addig nem tudnak pontos, hivatalos tájékoztatást adni, amíg forgalomba nem kerül (november 3). -
silmatauki
őstag
Igen. A posta $9, a vám $110:
http://www.amazon.com/HTC-Nexus-Tablet-8-9-Inch-Black/dp/B00M6UC5B4/ :
This item ships to Budapest, Hungary.
Shipping & handling: $8.98
Total before tax: $408.97
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $110.42
Total: $519.39 -
Janaboy
veterán
Ahogy elnézem az amazonban nem sok rugalmasság van..az ebayen megszokták ezt úgy oldani, hogy olyan EU-s országba léptetik be, ahol esetleg alacsonyabb vagy nincs áfa/vám és onnan postázzák tovább, így nem kell megfizetni a magas áfát!
Amúgy ez még így is jobb lehet, mert ekkora összegnél már vám is terhel(ne)!
Mellesleg az EU-n belül szerzett termékre a helyi HTC köteles garanciát vállalni!Janaboy
-
edward2
addikt
€500 felett a N9 + keyboard kombó? Noooormális?
-
edward2
addikt
válasz silmatauki #39 üzenetére
Ennyiért azért komoly alternatívák vannak.
-
moleculez
veterán
Bármilyen tabhoz lehet csapni billentyűt, miért,lett kiemelve hogy munkához is jó?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Morph33
tag
Már a német play áruházban is lehet előrendelni.
-
BBmaster
csendes tag
Ha valakinek van érvényes EU-s adószáma, akkor ennél jóval olcsóbban berendelheti teljesen legálisan, ameddig a cég tulajdonában (eszközként) marad, nem kell ÁFÁ-t fizetni (más kérdés, hogy a címnek és az adószámnak nem kell egyeznie, az Amazon csak azt nézi, hogy a cégnév/vat number stimmel-e).
Így Amazon.it = 327,23 EUR (szállítás magyar címre)
Amazon.co.uk = 272,98 GBP (szállítás magyar címre)
Ez már simán versenyképes ár az amerikai 399 USD (amúgy hasonlóan nettó) árral.BB
BBmaster
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- Apple Watch
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen