- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
margithid #12 üzenetére
Hát nem tudom, nekem meg inkább egy ilyesmi.
7-8"-as tablet phabletnek nagy, (még ha lehet is némelyikkel telefonálni), tabletnek viszont kicsi, és nincs hozzájuk billentyűzet sem.
A 4-5"-es telefon hagyományos (telefonálási célú) telefonnak nagy, phabletnek (tartalomfogyasztásra) kicsi..
Ez az arany középút, és ráadásul nem is kell két eszközzel bajlódni, cipelni, töltögetni stb...
Csak azt nem értem, hogy miért kerül mindig több, mint dupla annyiba egy csúcsphablet, mint egy hasonló speckókkal rendelkező, csupán egy-két inch-csel nagyobb mini tablet
-
törölt tag
válasz
margithid #16 üzenetére
Ja, ezek nem olyan rosszak, csak nekem az a bajom velük, hogy mivel a fő gépemen linux fut, igy nehezen tudnám összekötni velük, és mondjuk tartalmat másolni a tabletre. Telefonnál még lemondok róla valahogy, ha úgyse arról fogok zenét hallgatni, de tabletnél azért muszáj rátenni dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest