Új hozzászólás Aktív témák
-
wortz
tag
válasz
pusszycat #71 üzenetére
Igen, 100K-val kéne nyitni, és karácsonykor 60k-ért dobálni, annyiért, amit valóban ér. Nem baj, nekem megvolt a hét poénja, megláttam a cikket, és sírva röhögtem egész délután. Tényleg csak szánni tudom azokat, akik ezt ennyiért megveszik. De még akár 100-ért is.
Lehetne velük új brazilt forgatni. Az lenne a címe, hogy "Gazdagok és ostobák". Privát vélemény, nem kötelező egyet érteni, de gondoltam, leírom, ha már egyszer így gondolom. -
wortz
tag
Ezek meghibbantak!!!
Max 100k-s induló, és fél év múlva 60k-s ár lenne a realitás. Ezzel a harmat gyenge specifikációval mindenképpen. Nem azért, de a Z1C ezt szénné alázza. 2,5-szer nagyobb felbontású kamera, lényegesen kisebb készülékház, sokkal jobb proci, nagyobb aksi, több RAM van a Sonyban, és az is forintra pontosan 150k (jah, és hozzá egy pár hónapos telefon, nem valami őskövület) méghozzá a hivatalos Sony boltokban, nem ám ilyen szüreimportos, garinélküli helyeken. Ilyen konstrukcióban már 110k-ért is hozzá lehet jutni, ha valaki bártor.Ez a készülék egy vicc. Aki ezt megveszi, az Darwin-díjat érdemel.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest