- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Én a helyükben hátul hagynám, jól van az ott.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
antim
tag
Nekem is elől tetszene, könnyű hüvejk újjal használni.
Viszont ha ez a béna lekerekített design lesz, amivel már a Samu is befürdött, az nagy visszalépés lenne tőlük.
-
Musaka
senior tag
Ha elől lesz az FP váltom le a OPT ét P9 re
-
GSPLR
senior tag
Nem kérünk Home gombot (vagy mi a szart)! P9 a kiszemeltem, hogy nyugdíjba küldjem a P7-et, de ha így lesz ahogy ezen a képen, akkor erősen gondolkodóba esem...
Huawei
-
batai15
félisten
Semmi köze a samsunghoz . A fingerprint korszakát éljük.
V elöl, v hátul v oldalt lehet ezt a cuccot elhelyezni. Sok variáció nem lehet. Ha az lg is is előre tenné mint anno a gombos telefonjai voltak, akkor az is samsung lenne? Ugyan már. Most a legtöbb gyártó próbál emiatt más formát össze hozni, semmi samsung nincs benne. -
Quqesz
nagyúr
Samsung te vagy az??
Csatlakozom a huawei ha sutba dobja azt az egyedi dizájnt, ami eddig jellemezte, akkor nem lesz meg jövőre a 100milla....DeathAdder
Jaja, kellene elölre meg hátulra is! Ha leteszem, akkor elől jó. Ha kézben van,akkor meg hátul(bár pl hívás közben minek nyomkodni?)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
joey04
titán
elöl a legjobb, én örülök a döntésnek. a sony megoldása viszont a legrosszabb, akkor már inkább hátul legyen.
-
Beri78
őstag
legyen itt is meg ott is, és akkor mindenkinek megfelel
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
prolad
addikt
Nagy kár lenne előre tenni,hátul sokkal jobb helyen van és a dizájnt se rontja.Inkább tegyék oldalra.
-
MMMMMM
tag
A dupla kameráról már régebben is szó esett.
Ezzekkel a túlzottan lekerekitett sarkokkal nem tűnik túl premium osztályosnak a készülék. (még majd az anyaghasználat sokat változtathat rajta)
A Mate 8-nak tökre igényes az ujjlenyomat olvasojának a kialakitása, de itt ezzel a home-al pedig ott elől iszonyat. -
DJosef
őstag
Csak nekem szúrt szemet a hátlapon a dupla optika!?😊
Tárgytalan, említik a cikkben is. Bocsi. 😲
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Geri Bátyó
addikt
válasz DeathAdder #8 üzenetére
"Talán úgy volna legjobb ha lenne elöl is meg hátul is"
Pont azon gondolkodtam, hogy ezt melyik gyártó fogja először meglépni!A hírhez:
Remélem, hogy nem lesz ilyen hülye lekerekített fazonja a telónak. A szögletesebb forma sokkal jobban néz ki szerintem. A fizikai gombbal viszont nincs bajom.
Mivel nem volt még ujjlenyomat-olvasós telóm, nem tudom, hogy melyik lenne a praktikusabb. Nyilván felhasználótól is függ. Azon viszont meglepődnék, ha a Huawei most hirtelen áthelyezné!"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
DeathAdder
veterán
Nekem volt már ez is meg az is, egyáltalán nem tudom megmondani hogy melyik a kényelmesebb.
Ami viszont egyértelműen kényelmesebb az az ami nexusnál és OpT -nél van, hogy elég csak ráhelyezni az ujjat és nem kell előtte bekapcsolni a kijelzőt.
Talán úgy volna legjobb ha lenne elöl is meg hátul is -
batai15
félisten
Nekem is inkább az jön be ha elöl van.
-
Bambuszpro
tag
Az eddigi Huawei készülékek nagyon szépek voltak (főleg a p6-al) de ha tényleg így fog kinézni akkor az elég ronda lenne az elődökhöz képest.
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
laci_csk
senior tag
A Sony megoldasa a legpraktikusabb, sem elol sem hatul, hanem oldalt.
Xperia XZ3
-
rdt89
addikt
Remélem az imitált kép nem fedi le nagyjából a telefon kinézetét, mert ha rajta lesz az a Samsung paca (gomb), akkor nálam elásta magát és a design is ronda.
-
roli543
őstag
Tudom, hogy sokszor előjön, és hogy nem lehet sokat variálni a mai világban, DE! Eddig a Huawei termékei elég jól néztek ki. Ez egy elől Samsung hátul Apple i5... miért?????
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Saccco
nagyúr
Szerintem csak a készülék elején van értelme. Sokat van mellettem az asztalon a telefon, nem tudnám emelés nélkül felébreszteni.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- IPhone 13 mini 128GB gyári független megkímélt állapotú 12 hónap szavatosság
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 12/512GB Normál állapotú,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!