- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
De persze azért itt jegyezzük meg, hogy az is benne van, hogy olyan játékot adnak, ami nem érdekel. Szóval ne állítsuk már be valamiről, hogy olcsó és megéri, mikor nem is feltétlenül vennéd meg... És akkor még ugye a leárazásokról és a cd-kulcs boltokról szót sem ejtettük.
És kövezzetek meg érte, hogy ekkora összeesküvés elméleteket gyártok, de ha tudom, hogy ki milyen gépen mit játszik, akkor nem csak optimalizálni lehet. "Józsi. Józsi... örögecske már az a 960 ideje cserélni..." és BUMM!!! -20 FPS...
De legalább most már a leghalványabb esélyes sincs, hogy zöldre váltok
-
Puma K
nagyúr
Nvidia VGA driver-t vagy bármi mást telepítsek a gépre sosem az ilyen Express lehetőséget választom... ebből adódóan két alkalommal volt fent a GeForce Experience, hogy megnézzem milyen... de rájöttem megvagyok én nélküle.
A grafikát be tudom magamnak állítani, ami lehet +2-5 percet elvesz az életemből... videót az MSI Afterburner/Bandicam-ben tudok ugyan úgy tudok rögzíteni mint a ShadowPlay-el ami használja a 600-700-as széria óta a kártyán lévő dekódolót. Új driver csak akkor érdekel, ha új játék jelenik meg amivel játszani szeretnék.
Én is mindig bepipálom.
Pedig használok egyedi beállításokat. Azokat meg be tudom állítani egyenként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest