Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
Megkarcolódott ezen a videón nagy híres Gorilla üveg 4!!! [link]
-
norrberth
addikt
válasz
hallerlaller #385 üzenetére
Eddig valahogy nem voltam oda értük, de az a zöld edge bejövős! élőbe kíváncsi leszek! a múltkor huligánkodtam a media markt-ba előhívtam a fejlesztői beállításokat, és visszább vettem az animációs dolgokat és jól belassult a telefon
-
norrberth
addikt
Én megvárom az S8-at he he
Nem érdemes még egyébként cserélni a telefonokat.. előbb lehúznak minden bőrt ezekről az érintős szemetekről.. Én nem csinálok be ezektől a nagy új modellektől!
-
norrberth
addikt
Hát az egy jó dolog ha a telefon nem ázik be, értelmesebb mint az üveg hátlap, kíváncsi vagyok akinek most S5-e van, fog e rohanni hogy lecserélje S6 ra. mert én tuti nem cserélném le.. kijelző méret változatlan, jobb kijelző, erősebb kicsit, picit nagyobb kamera.. üveg hátlap oszt ennyi.... lool Én tuti nem cserélném le. nincs akkora szintlépés!
Bárki bármit mond, ez egy htc one héj! iphone design, sony Z hátlap. -
norrberth
addikt
Visszaértünk végre a szállásra, jönnek az S6 és az S6 edge képek-videók, plusz csomó egyéb anyag is.
-
norrberth
addikt
Ne öljétek egymást! jövőre jön az S7, az Iphone 7, ezek meg sehol nem lesznek..
-
norrberth
addikt
Hiányolom hogy nem lesz vízálló! kisebb akkumulátor.. hát nem tudom.
az S4 el nagyobbat durrantottak! az S5 el befürödtek! az S6 al meg visszakanyarodtak az S4 hez. Ha nem lesz sikere, szerintem az S szériának lőttek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest