Új hozzászólás Aktív témák
-
Cynicelectro
aktív tag
A cserélhető akkumulátornak még az az előnye, ha több is van tudod cserélgetni. Anno a Note 1-emnél volt három akksim és egy fali töltőm, így az USB csatit nem kellett nyúzzam. A Z-nek vettem egy 4200mAh akkumulátoros hátlapot ami elég otromba, de szükség esetén jól jön.
-
Cynicelectro
aktív tag
A lekezelő hozzászólásod után mit vártál.
Az biztos hogy nem 12 éve vagyok a szakmában de mivel napi 18 javított telefon az elvárt mennyiség a cégnél ezért lehet, h már többet megbütyköltem mint te. Még jó hogy a 14nm nem írtam el(Nm), abból micsoda galiba lett volna. A porszívó-szerelő üzemben havi 400e nettó a fizu ami nem rossz, igaz meg is kell dolgozni érte. Nem tudom, tudod -e mivel jár egy Note4 vagy S5, S5mini kijelző, vagy kamera csere, esetleg csatlakozási hiba 4G hálózat esetén S4-nél, ja vagy az nem volt még 12évvel ezelőtt.Elnézést kérek mindenkitől! Nem akartam trollkodni. Csak nap mint nap samsungot szerelek így látom, h. nem jó irányba haladnak.. S1-töl olyan szép fejlődést mutatnak, még szerelhetőség terén is. Az S4-en 6 perc egy kijelzőcsere, de S5 már nehezebb dió. A kijelző rá van ragasztva a fém merevítőre és alatta vannak a csavarok. Hőlégkeverős sütőben kell melegíteni 80 fokon 12 percig, hogy eltávolítható legyen a kijelző. A lényeg, hogy ettől nem lett jobb a készülék.
-
Cynicelectro
aktív tag
Hát meglepődhetnél kis pajtás! De bocsássatok meg hogy kis betűvel sikerült írnom a QHD-t! ennek ellenére tisztába vagyok QQQQHD felbontással. Legyen inkább 2,5K. Bocsánatért esedezem a hibámért!
(Nem sok telefon fordul meg napi szinten a kezeim között, átlagosan 18db. 8-10 S5, 2-3 Note4, 2-3 S4 és a régebbiek is előfordulnak.) -
Cynicelectro
aktív tag
válasz
DeathAdder #276 üzenetére
Erről nem tudtam, azt hittem a G3 volt az első.
-
Cynicelectro
aktív tag
Így van! Nekem Z-m van és nem kivehető az akksia. Így tudom milyen rossz. Leginkább attól tartok, ami az elmúlt évek tapasztalata S3-S4-S5-nél 50-ből két teló púpos akksival jön be a szervízbe, milyen vicces lesz amikor majd az S6-nál berepeszti a kijelzőt mert nem tud hova tágulni.
-
Cynicelectro
aktív tag
Ismét szappantartó, gagyi kinézet, pedig Samsung fan vagyok, sőt azt is szerelek. Ez ismét bukta első ránézésre is. Jó hardware de ismét rossz dizájn, még mindig szappantartó! Nem hiszem, hogy nem lehet beszerezni új dizajnereket, a régieket már ki kellene rúgni. A 3GB ram-on kivűl nem sok nagyot gurít! qHD kijelző már van jóideje (LG G3) a 14nm-eres csíkszélességű X az n-ediken magos proci meg hát, lejárt lemez a 8 magos után már ki számolja. Biztos vagyok benne, hogy jó használni, gördülékeny kiváló a kijelző, de ezt az összes csúcsmodell tudja. Magamat ismétlem, ismét nem sikerült! Számomra negatívum a nem levehető hátlap is. A vezeték-nélküli töltés meg parasztvakítás mint a ppi, ráadásul lassú. A mobilpiac jó ideje elérkezett arra a szintre, ahol már nagyot kell gurítani, hogy bárki is felfigyeljen egy-egy termékre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest