- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
r3dsnake #573 üzenetére
Nnaaaa...
vhol el kellett kezdeni. Nekem az volt az elso droidom. Most is megvan es hasit rajta az 1.6!
a rendszer mar akkor is eloremutatobb volt szamomra. Ezert valasztottam a droid vonalat. Nem bantam meg. Persze vannak jo dolgok az iOs-ben is de ugy az egész szamomra befogadhatatlan.
-
MartOOn
addikt
válasz
r3dsnake #569 üzenetére
Szerintem meg egyik sem ér annyit, mint amennyiért árulják. De az teny hogy ezt a tularazast az apple kezdte. Mint ahogy te is említetted. Mar az elso is 650 dodo volt amikor az akkori droid flaghshipek 400-450 korul futottak. De sajnos droidek es utol ertek almaékat arazasban. Amugy meg mar reg lehagytak...
-
MartOOn
addikt
Teny az ativ s egy gyönyörű telefon de nekem az s2 jut rola eszembe. S6 semmifélekeppen sem.
tegnap kicsit sok s6 videot nezhettem, azt almodtam kaptam egy zold s6-ot de en s6 edge-t szerettem volna. De már csak a fizetes után lattam hogy nem edge hanem sima...
eszméletlen dilemma volt ez...
mivel ajandekba "kaptam" hogy szoljak hogy a dragabbikat légyszíves.
-
MartOOn
addikt
válasz
r3dsnake #509 üzenetére
Mire megjelenik az s6 mar nem hozza be nekunk sem.
oszt jol hallom hogy kov iphone vizallo lesz? Remelem nem az s5 miatt es vhogy mashogy oldják meg nehogyma vmi gumitomites legyen mert az kopi gyanus lesz... Meg erted ugyanazon viz ellen vizallo... Pont a H2O? Kopiiiiii... Hunema...
Ujjlenyomat szkenerrol mag annyit hogy lehet nincs olyan mint az almae lehet hogy jobb is... Nem erdekel mert almat nem hasznalok. De ami a tuti az elozo megoldasnal leeeeeeeenyegesen jobb. Nekem ez szamit. Egyebkent meg a Concorde sokkal gyorsabb... -
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory #501 üzenetére
Egy élmény mobilról kijelolgetni a linkedet es bemasolni...
de most már azért is megnezem
-
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory #498 üzenetére
Ez a fehér ugye?
(nekem üres oldal jön be.)
-
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory #461 üzenetére
En mindig telorol vagyok megis hasznalom a linket...sose ertettem ezeket a kifogasokat. Normal nezetben siman van link gomb is.
-
MartOOn
addikt
rendesek vagytok...
most nezem o2-nél meg a carphone warehouseban hogy az edge-bol a legkisebb 64gigas. elorendelheto kaming szun... de a 32gb nem is valaszthato. illetve a szinek is kicsit hianyosak. fekete feher arany zold. pont. nincs kék.
ahha... kék a sima s6-bol lesz es ott van 32gb is...
samsung oldal [link]
-
MartOOn
addikt
válasz
hallerlaller #385 üzenetére
Ha meg valaki belinkeli a zold edge kepet az porul jar!
qrva jol nez ki az a teló! Hess. Hol van meg aprilis 10?
-
MartOOn
addikt
válasz
SzőkeKapitán #324 üzenetére
Lehet nincs praktikuma tul sok viszont jol nez ki!
W333: Nexus 6 nalam is kib@szta a biztositekot... 6" minek? Vettem inkabb egy moto X 2-ot de lenyulta a Parom.
igy most s5 van majusig. Aztan vagy s6 vagy s6 edge.
-
MartOOn
addikt
válasz
alkatraz3000 #313 üzenetére
Igazabol sztem inkabb akkor van gebasz unibody teloknal ha az akksi gyari hibas pl es mondjuk 2 honaposan kell emiatt (oke gariban) szetszedetni. Ebben az esetben tuti jobb valasztas a cserelheto akksi.
-
MartOOn
addikt
válasz
Cynicelectro #288 üzenetére
Nickedbol itelve en vagyok az idosebb. Plusz 12 evet en is lenyomtam ebben az iparban. Szoval hanyagoljuk a kis pajtas megszolitast. Köszönöm.
-
MartOOn
addikt
válasz
Cynicelectro #259 üzenetére
Gondolom samsung porszivokat szerelsz...
különben tudnad hogy a qHD nem egyenlő a QHD-val... Itt jelentoseget is vesztette az iromanyod szamomra. Koszonjuk.
-
MartOOn
addikt
válasz
r3dsnake #165 üzenetére
Hess!
On: nem rossz nem rossz. Nekem tetszik mindkettő, igy első blikkre. De természetesen meg kell majd sasolni 'előben' is. Aztan majd jol meglassuk...
Kukesz: legyszi keress mar nekem egy s6-ra hasonlító szappantartot. De mas telora ne hasonlutson! Csak a samsung s6-ra.koszi...
istenemdealacsonyazaqrvakerites
Mas: azt lattam h ddr4 de hogy mennyi? Van rola tuti info? Plzsz gondolom IP vedettseg pápá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest