- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Cynicelectro #279 üzenetére
kevered a qHD-t a QHD-vel, mert a kettő nem ugyanaz
-
OutsideR
aktív tag
Volt már olyan készülék (meg nem mondom melyik gyártó melyik modellje) ahol a microsim tálcán volt a microsd helye is, de sajnos itt ez nem játszik
Remélem őszre megjön az eszük és nem b@sszák el a note szériát isphilips20 Bele lehet kötni, a Note4re is kijött 1-2 régióban, de szerintem mindegyik készüléknél a bejelentés időpontjában meglévő oprendszert írták le
-
OutsideR
aktív tag
-
OutsideR
aktív tag
Az edge jó néz ki, de nem tudom az a kevéske lehajlás mennyire tud hasznos lenni. A híváskor hozzárendelt színnel világítás valahogy nem győzött meg. a Note edge valahogy hasznosabbnak tünik, ott legalább van is valamennyi kijelző oldalt. reméltem hogy kicsit jobban ki lehet majd használni, de ez így csak egy "ilyet is tudunk még mindig" designelemnek tűnik, nem pedig hasznos funkciónak. az hogy nem bővíthető sd-vel viszont mér elég gáz szerintem. nem hiszem el hogy nem fért volna el egy sd hely a sim tálcáján, láttunk már ilyen megoldást.
Az S5 anno egyáltalán nem, jött be, de a sima S6 sem nagyon keltett bennem "musthave" érzést. az edge egész pofás, csak sajnos elég haszontalannak tűnik a hajtás rajta, főleg úgy hogy az nem a QHD felbontáson felül van mint a note edgenél hanem az az egész kijelző felbontása.
S1, 2, 4 és note 4 után azt hiszem nem S6 lesz nálam a next big thing.
Akkor most várhatom a Note5-öt
(meg addig is az android 5-öt a Note4-re) -
OutsideR
aktív tag
Ez most komoly hogy nincs microsd bővíthetőség???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest