Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
alkatraz3000 #351 üzenetére
Az S5 meg Samsung-szinten volt bukás, bár helyesebb alulteljesítést írni, néhány gyártó az összes modelljével együtt produkál ilyen eladást.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
alkatraz3000 #391 üzenetére
Az szép, akkor megkímélték az tuti.
Nem azt mondom, hogy minden esetben user errorról van szó, de döntő többségében a felhasználó nem elég tájékozott vagy félre tájékoztatták(lehet direkt, mert ügye a boltosoknak az jó ha fogy az aksi).
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
alkatraz3000 #343 üzenetére
Mert sokan(nagyon sokan), nem tudják, hogy hogyan kell bánni egy aksival, a lithium aksi lényeg az, hogy soha nem szabad fullra lemeríteni, én max 15%-ig szoktam hagyni lemerülni(de átlag 20-30% körül teszem töltőre), két éves lesz a teló(még 4 hónap), de még fikarcnyit sem csökkent az élettartama, a laptopom 3 éves és ott is még mondhatni tökéletes az aksi.
Ellenben rengeteg ismerős van akik kb mindig hullára merítik az aksit meg fel le dogdosgatják a töltőre 5 percenként, nekik valóban nem tart egy aksi semeddig.
Magyarul az embereknek tájékozódani kellene arról, hogy mi van a birtokukban azt lehet e egyszerű módon kímélni, meg a boltokban és szervizekben sem a hülyeséget kellene nyomatniuk laptopok esetén, hogy ha hálózatról használjuk vegyük ki az aksit, mert így kíméljük azt, ez hülyítés, az aksi is tönkre megy álltában és a laptopok fesz szabályzó része is rosszabb esetben.Amúgy én sem sok emberrel találkoztam aki útközben cserélgette az aksikat, inkább eladja, aztán szarozza a gyártót, hogy rossz minőségű akuval adja a telóit stb..., nem is ő a nem hozzáértő.
-
no more
veterán
válasz
alkatraz3000 #356 üzenetére
Két dologról írtam, egyiket sem sikerült felfognod? Na, az kemény.
-
Grawens
senior tag
válasz
alkatraz3000 #367 üzenetére
Simán!
-
Grawens
senior tag
válasz
alkatraz3000 #365 üzenetére
Van bizony. Viszont egyetlen esetben sem tudtam működésre bírni ezen kombinációt mikor flashelés közben történt anomália után hozták, hogy ugyan csináljak vele valamit, mert kikapcsolhatatlan. Más nem maradt megvártam míg lemerül.
Praktikus.
-
Grawens
senior tag
válasz
alkatraz3000 #356 üzenetére
Nem szarok a kivehetetlen akksis telefonok, de majd ha valami befagy a kotlán úgy, hogy csak egy akksi ki/be segítene, akkor jön majd a fejvakarás.
-
aelod
veterán
válasz
alkatraz3000 #351 üzenetére
Látom a lényeget sikerült kiemelni....
-
LordX
veterán
válasz
alkatraz3000 #348 üzenetére
De szeretnék én is ilyen nevetségesen alacsony eladási számokat produkálni. Végül is csak 10%-al többet adtak el belőle Kínán kívül, mint az S4-ből. Szóval érdemes elolvasni azt a hivatkozott cikket, egyes egyedül Kína miatt volt az S5-nek gyenge fogadtatása, a világ minden más részén veri az S4-et. (És szerintem az is csak azért, mert az S4 idejében még nem volt a helyi gyártóknak hasonló kategóriás készüléke.)
-
MartOOn
addikt
válasz
alkatraz3000 #313 üzenetére
Igazabol sztem inkabb akkor van gebasz unibody teloknal ha az akksi gyari hibas pl es mondjuk 2 honaposan kell emiatt (oke gariban) szetszedetni. Ebben az esetben tuti jobb valasztas a cserelheto akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest