Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Az 5C nem főmodell volt, csak mellék, az i5S volt abban az évben a fő, ami brutális eladási számokat produkált. Szóval nem ezért növeltek a kijelzőméreten. Bár ezt kifejezetten baromságnak tartom, hogy elmentek tepsi irányba, és remélem jön majd még flagship modell 4"-os kijelzővel tőlük.
-
norrberth
addikt
Hát az egy jó dolog ha a telefon nem ázik be, értelmesebb mint az üveg hátlap, kíváncsi vagyok akinek most S5-e van, fog e rohanni hogy lecserélje S6 ra. mert én tuti nem cserélném le.. kijelző méret változatlan, jobb kijelző, erősebb kicsit, picit nagyobb kamera.. üveg hátlap oszt ennyi.... lool Én tuti nem cserélném le. nincs akkora szintlépés!
Bárki bármit mond, ez egy htc one héj! iphone design, sony Z hátlap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós kamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest