Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Tényleg lassú az S6, csak éppen gyorsabb, mint az i6. Kellemetlen. Ráadásul még távolról sem optimalizált rendszer van rajta.
(Nyugi, főtroll szerint nem hiteles ez a teszt, bár ha fordítva lenne...) -
Cathulhu
addikt
Eleve nem hiszem, hogy dragabb lenne, de ha van kedved, kiguglizhatod igazan, ha mar te hoztad fel ervnek
Meg ketlem, hogy a duplajara emelkedett volna. Marpedig itt egy 128-as S6 (edge) ara bizony az. Es nem, nem vagyok hajlando a legkisebb verzioval hasonlitgatni, mivel mind mondottam csucskategoriarol beszelunk. Egy nem bovitheto 32-es S6 pl szamomra hasznalhatatlan, ettol az LG-tol is szabadulok meg, amint tudok. -
leslien
nagyúr
-
Cynicelectro
aktív tag
A lekezelő hozzászólásod után mit vártál.
Az biztos hogy nem 12 éve vagyok a szakmában de mivel napi 18 javított telefon az elvárt mennyiség a cégnél ezért lehet, h már többet megbütyköltem mint te. Még jó hogy a 14nm nem írtam el(Nm), abból micsoda galiba lett volna. A porszívó-szerelő üzemben havi 400e nettó a fizu ami nem rossz, igaz meg is kell dolgozni érte. Nem tudom, tudod -e mivel jár egy Note4 vagy S5, S5mini kijelző, vagy kamera csere, esetleg csatlakozási hiba 4G hálózat esetén S4-nél, ja vagy az nem volt még 12évvel ezelőtt.Elnézést kérek mindenkitől! Nem akartam trollkodni. Csak nap mint nap samsungot szerelek így látom, h. nem jó irányba haladnak.. S1-töl olyan szép fejlődést mutatnak, még szerelhetőség terén is. Az S4-en 6 perc egy kijelzőcsere, de S5 már nehezebb dió. A kijelző rá van ragasztva a fém merevítőre és alatta vannak a csavarok. Hőlégkeverős sütőben kell melegíteni 80 fokon 12 percig, hogy eltávolítható legyen a kijelző. A lényeg, hogy ettől nem lett jobb a készülék.
-
Cynicelectro
aktív tag
Hát meglepődhetnél kis pajtás! De bocsássatok meg hogy kis betűvel sikerült írnom a QHD-t! ennek ellenére tisztába vagyok QQQQHD felbontással. Legyen inkább 2,5K. Bocsánatért esedezem a hibámért!
(Nem sok telefon fordul meg napi szinten a kezeim között, átlagosan 18db. 8-10 S5, 2-3 Note4, 2-3 S4 és a régebbiek is előfordulnak.) -
Quqesz
nagyúr
Nekem az és nem tetszik. De ez magán vélemény. Attól még biztos egy jó telefon lesz akinek bejön a kinézete(erre is utaltam,ne csak a rosszat lássad). Nem szándékozom fikázni. Amúgy a színes hátsókkal jobban néz ki. Nekem ezzel a kinézettel jobban bejött volna
http://d.ibtimes.co.uk/en/full/1426385/samsung-galaxy-s6-concept.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest