- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
hát nem gyönyörű
-
halkow
őstag
válasz
Totheground #415 üzenetére
Még finomítok rajta ,de ez pulzusmérő pontosabb mint egy kamerára tett újj az csak átb...szás szerintem
-
halkow
őstag
Ennyi hisztis ma-s kislányt se láttam még kérem, takaraodjatok a sony z2 topikba meg a nokia x topikba mérlegelni ,nektek semmi se jó ! Ha lakk a hátlap az a baj ,ha csak a keret fém az a baj ,ha szappantartó az a baj,ha vízálló az a baj. Ha desing nél tartunk az xperia z1 változott a z2 hőz képest semmit! Jaj istenem most bele raktak +1gb rammot akkor meg áll a vílág , Timescape ui-ja meg már 3 éve úgyanolyan ratyi szinte alig változik valamit egy förtelem ,irda stb. ilyenek hol vannak ja minek a dikkk há van wifiii ,a kamerát meg elveri egy 8mp-es szifon na ennyit a sony -ról
Szerintem az s5 az MWC legszebb és leginovatív mobílja ha nem vettétek volna észre ez az első generációs galaxy s-re hajaz,
Formailag a sarkai a lekerekítettsége . Az ip67 ha nem is véd úgy mint egy z1,z2 legalább portól és vízccsepektől bíztos megvédi ez 200% a hátlap nagyon pofás nekem tetszik ez a "szívacs" forma ,a hardver meg snapi800 v. 801 2,5ghz 2gb ramal bőven elég neki ezzel az új touchwizzel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest