- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
ok SOSEM jarnak mas forumokba "hitteriteni" (ideztem egy igen nagy klasszikust)!!! Mindig csak a buta android trollok frocsogik tele az apple topicokat!
Handrast linkelni meg...no comment. Ha az apple eladas csokkenne es a samsung novekedne, akkor azzal magyarazna, hogy persze mivel meg nem jott ki az i6. Mindenre van magyarazata... -
Szelley
senior tag
az "elemzők" meg "közgazdászok" mind egy léhűtő munka, nem termelő semmirekellőek.
Eléggé off, de ezért nem értem az egyetemisták közti fikázódást sem. Aki közgazdásznak, történésznek tanul nekem ne fikázódjon a mérnökök és az orvosok felé. (Gondolok itt erre pl.) Számomra is az a munka, ami legalább 1 másik ember problémáját / gondját / baját megoldja. Miben lesz nekem jobb attól, hogy valaki bemagol 50 évszámot...?! semmitől. Ellenben ha egy mérnök tervez egy olyan készüléket, amivel az orvos több emberi életet is megmenthet, na az már igen!
Off vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest