Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz Parci #106 üzenetére

ha kapacitás beli gond van, akkor érthető, ez körülmény.
    viszont ilyen alkalmazásoknak pont az a lényege, hogy gyorsak és sallang mentesek. minek töltsek be weboldalt egy text miatt? a többi szemét, nem érdekel, időbe tellik, elveszi a valós információ elől az amúgy sem nagy felületet. mikor ilyen alkalmazást használ az ember, akkor tudatosan csak az ilyen információra figyel, és nem másra. különben browsert inditana, az bőven ott van másodlagos infóval teletömve.
    pontosan ez az alapvető lényege ilyen kis alkalmazásoknak, ez a filozófia húzódik mögötte. az általad emlitett körülmény persze jelentősen befolyásolni fogja ennek az alkalmazásnak a jövőjét és felhasználhatóságát, ezzel is tisztában kell lenni. azt most nem tudom megmondani,hogy hogy lehetne megoldani,hogy az eredeti szöveget mindegyik platform automatikusan berántsa a megfelelő helyre megformázva, ez design és fejlesztési rész már. nem tartom lehetetlennek, az elején biztos jóval nagyobb inveszticiót követelne meg. igyekszem nem magamból kiindulni, átlag júzer talán használni is fogja, de szakmai oldalról igy nem hordoz lényegi különbséget mintha browserből kiraknék a kijelzőre egy bookmark ikont a mobilarénáról. sőt, utóbbi még gyorsabb és több info, ha már igy is ugy is meg kell jelenitenem minden infot, mivel a text elolvasásához a weboldalra kell mennem.
    már csak azt remélem,hogy nem becsmérlésnek veszitek,hanem megértitek a valós ergonómiai tartalmát és gondolatmenetét annak amit igyekszem pontosan megfogalmazni. jó irány, de az ördög a részletekben lakozik. és ez a nagy falat, tudom.

• Integra

titán

válasz Parci #91 üzenetére

böngésző sokkal lassabb mert sokkal több adatot tölt be. ha a reklámok miatt fontos, akkor azt azért meg lehet oldani reklám csikkal is.
    nézd meg az angol autoexpress autós magazin alkalmazását androidra, nagyon jó példa. nagyon gyors, informativ, egyszerű, minimális adatmennyiséggel dolgozik.
    amúgy ennek a mobilaréna appnak a legerősebb oldala szerintem jelenleg egyértelműen a design, a szinek. nagyon tetszik. nem véletlenül asszociáltam azonnal wp7-es integrálásra, ott nagyon lehetne vele villantani. komolyan. :K iszonyú adja magát hozzá a rendszer a csempével és a mögé/rá épithető ergonómikus interfésszel. nekem már a fejemben is van mi kéne.
    szóval jó lesz ez, örülök, hogy hegesztitek, csak igy tovább, okosan és ügyesen.

• Integra

titán

válasz Bog #74 üzenetére

igazából ez az app a wp7 csempés felhasználással nyerhetne igazán értelmet az interaktivitás miatt:K

• Integra

titán

válasz Lirion #66 üzenetére

jópofa, de sajnos klikk után a weboldalt rántja be, sokszoros adatmennyiséggel. akkor lenne az igazi, ha a cikk sima text adatként betöltődne, jelentősen csökkentve ezzel az adatforgalmat. és egy link lenne még a cikkben,hogy ugrás az eredeti cikkhez, és csak akkor a weboldalt betölteni. reméljük, hogy a következő verziójában már benne lesz ez és akkor már tényleg pöpec lesz:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés