Hirdetés

2019. január 22., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) enginev3.0


enginev3.0
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Bugok? Áh szerintem olyan nincs is benne :N

És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Logitech <3 ll Xiaomi Mi 8

(#2) Gery9112 válasza enginev3.0 (#1) üzenetére


Gery9112
(őstag)

ahogy AI, kampány, co-op, betül rójál se. :DDD

De lefogadom a beárazott skinek meg in-game valuta kifogástalanul működik benne már most is.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#3) hibavissza


hibavissza
(PH! addikt)

WH és Aimboot van már rá?

Lorem Ipsum Photography

(#4) v!ct0y válasza hibavissza (#3) üzenetére


v!ct0y
(PH! kedvence)

Előrendelhető.

(#5) oriic válasza v!ct0y (#4) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Technikailag már van, béta alatt már használták egyesek. :D

Live-Die-Respawn

(#6) enginev3.0 válasza oriic (#5) üzenetére


enginev3.0
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Menyjenek el az anyjukba, hogy minden játékot el tudnak rontani a csalók
Hihetetlen, hogy ez bárkinek örömöt jelent, hogy csal, hogy másik száz - ezer játékos szórakozását teszi tönkre, felfoghatatlan

És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Logitech <3 ll Xiaomi Mi 8

(#7) hibavissza válasza v!ct0y (#4) üzenetére


hibavissza
(PH! addikt)

Érdemes megvenni a tört játék mellé. Ez a páros adja a vegytiszta élvezetet.

(#6) enginev3.0: erről szól a multiplayer. ki tud úgy játszani, hogy ne tűnjön föl nagyon a hack. :) évek óta nem játszom egyáltalán emiatt.

[ Szerkesztve ]

Lorem Ipsum Photography

(#8) BoB válasza enginev3.0 (#6) üzenetére


BoB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak azokban a játékokban vannak ezek a fajta hack.ek amikben kliens oldalon történik a számolás.

COD, BF mind ilyen ratyi.

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#9) Fitzgerald


Fitzgerald
(PH! kedvence)

De akkor mi a rákért tolták el egy hónappal? CoD már megjelent 1 hete, elég lett volna 2 hetet tolni...

(#10) Maxxy10 válasza Fitzgerald (#9) üzenetére


Maxxy10
(fanatikus tag)

RDR2

(#11) Dr. Akula


Dr. Akula
(PH! nagyúr)

Még az 1-et se próbáltam ki. Kell nekünk minden hétre valami klón? Nemrég jött a COD: WW2.

[ Szerkesztve ]

(#12) laceszgamer válasza Dr. Akula (#11) üzenetére


laceszgamer
(PH! addikt)

Azért elég erős a klón kifejezés, a CoD a kisméretű pályákra épít, és a gyors akcióra, a BF meg pont az ellentétje. Már csak, hogy a legnagyobb különbséget felhozzam, de végül is akkor ott a BF1942 már, minek ide az V :D

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#13) Fitzgerald válasza Maxxy10 (#10) üzenetére


Fitzgerald
(PH! kedvence)

Tök más műfaj.

(#14) Dr. Akula válasza laceszgamer (#12) üzenetére


Dr. Akula
(PH! nagyúr)

Talán nem is a klón, inkább a rókabőr lenne a legjobb kifejezés rá. Ezt a sok BF, COD és társait már megkülönböztetni se lehet. Másfele kanyarodik a csőpálya, más textúrát kapnak a fegyverek és ennyi. A játék évről évre ugyanaz, semmit nem fejlődik, gyakorlatilag a Quake 1 klónja mind azóta is, csak mész és lősz. Nem egy Stalker, ahol azért mást is lehetett csinálni, komplexebb volt egy tűzgombkattingatásnál. Mint a FIFA sorozat, ott is csak a játékosok arctextúrája változik, meg a csapatok nevei kicsit. Mostmár el lehetne kezdeni tartalommal is megtölteni a grafika mögötti részt, mert így letölteni sincs kedvem, nemhogy megvásárolni.

(#15) laceszgamer válasza Dr. Akula (#14) üzenetére


laceszgamer
(PH! addikt)

De akkor mit másítsanak rajta, hogy ne lehessen ennek mondani? Az FPS az FPS. Most körülbelül ez olyan mintha azt mondanánk az új XY autóra, hogy már megint 4 kereke van.

Most ahogy a Stalkert említed, nyilván lehetne mechanikailag olyan is, de akkor meg miért neveznénk még CoD-nak?
Amivel lehet variálni az körülbelül a környezet de az alapokat azért meg kell hagyni, máskülönben épp a lényeg veszne el. Az első rész óta vettem mindet a 3 és a BO4 kivételével, de ez tulajdonképp annak köszönhető, hogy " rókabőr " volt évről évre, tudtam mit kapok, és épp arra is volt szükségem, egy single kampányra, mellé egy multi lövöldére.
Ha meg változatosságot kerestem arra ott voltak a Bioshock, Prey, Metro és társai.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#16) Hopkins95 válasza Dr. Akula (#14) üzenetére


Hopkins95
(senior tag)

Azért ez nagyon nem így van. :N Változnak a fegyverek, harcrendszer(Battlefield 1-ben pl. van Behemot), a bullet drop és a bullet deviation, a járművek és azok kezelhetősége, ezt mind ki kell tapasztalni, nem úgy van, hogy csak beleugrok és mivel játszottam az előzővel, már tudom is. Ja és a környezet és a pályák is változnak, hozzájárulva az immerzióhoz(ami nekem mondjuk a Battlefield V-ben pont nem jött át, de ez most mellékes).

(#15) laceszgamer +1

[ Szerkesztve ]

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim

(#17) BoB válasza Dr. Akula (#14) üzenetére


BoB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

https://arma3.com/

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#18) izd6583sawoe válasza Fitzgerald (#13) üzenetére


izd6583sawoe
(senior tag)

Sokan vannak úgy, hogy egy időben nem vesznek több játékot meg teljes áron, mert úgyis az egyikkel játszanak.
Vannak olyanok, akik úgy vannak vele, hogy ha nem day1 kezdik a játékot, akkor nem veszik meg ~2 héttel később, hanem már megvárják az első normálisabb akciót.

Az RDR2 pedig eléggé a generáció egyik kiemelkedő játékának ígérkezik, nem feltétlenül raknék oda én sem egy BF V-t, amit amúgy is lehúztak az emberek az alpha/béta alapján. Sokkal többen fogják megvenni novemberben, mint most tennék az RDR2 megjelenésekor. Illetve most jött ugye a CoD BO IIII is, azok közül is biztos beugranak majd páran a BF V-re így, hogy nem párhuzamosan jelentek meg, hanem elcsúsztatva.

A Days Gone-t is eltolták, mert akkor jelenik meg az új Metro és az Anthem is. Valszeg nem bízott benne a kiadó, hogy ők jönnének ki nyertesen az "osztozkodásból", ezért a biztosabbra mentek és 2 hónappal később jön, amikorra nincs semmi más nagy bejelentve.

Nem csak a műfajokat kell nézni, hanem az emberek pénztárcáját / idejét is egy játék kiadásánál. Egy rossz döntés kinyírhatja a játékot (pl titanfall 2, ami habár tényleg stílusban illik a bf és cod szériákhoz, de simán vitték volna, mint a cukrot, ha nem a kettővel együtt jelenik meg, hanem 1-2 hónappal hamarabb / később).

(#19) Dr. Akula válasza laceszgamer (#15) üzenetére


Dr. Akula
(PH! nagyúr)

A Stalker pl. tudott újítani, rendes túlélőjáték lett belőle, nem csőalakú volt a pálya, mehettél mindenfele. Értem én hogy egy katonai hadjáratban nem volt sok mozgástere az egyénnek, arra ment amerre mondták, de ez a játékmenet 20.-szorra már nagyon unalmas, akkor ne katonai offenzíváról szóljon a következő rész, hanem valami olyanról amit lehet érdekesebbé is tenni. Az se lenne baj ha nem COD-nak hívnák. Persze az okokat tudjuk: olcsóbb a rókabőr mint az újítás, meg így nem is kell sok választási lehetőséget leprogramozni, csak egy if...then hogy teljesült-e a feltétel hogy induljon a következő csőpálya.

A Metrot én is ki akarom próbálni, még nem jutott rá időm, de most hogy lassan itt a 3. rész, az első 2-ből meg már Redux is van, lassan ki neki kéne már állni. Főleg hogy a Stalker 2 bejelentés is csak kamu volt, megint nem jön, arra hiába várok. A Prey az valahogy nem fogott meg már a youtubeos videói alapján se, nekem a FEAR jutott róla eszembe, de sajnos semmi több.

[ Szerkesztve ]

(#20) Dr. Akula válasza BoB (#17) üzenetére


Dr. Akula
(PH! nagyúr)

Az Operation Flashpoint az első eredeti játékaim egyike volt. :)

(#21) laceszgamer válasza Dr. Akula (#19) üzenetére


laceszgamer
(PH! addikt)

De végső soron az is egy FPS. Stalker-ben is belső nézetben megyünk és lőni kell, ez az FPS. Minden további a körítés.
Na meg akkor ne CoD-nak hívják, erre akkor azt mondom, ott a rengeteg másik FPS, egyiket sem CoD-nak hívják, max más fejleszti de garantáltan mást adnak. Nekem legalábbis ez kicsit olyan furcsán jön le, ha még évente kizárólag egy FPS jelenne meg a piacon és az a CoD lenne akkor megértem a dolgot, de így, hogy van választék... A CoD legyen CoD a BF az BF a Stalker pedig Stalker, mindegyik játéknak megvan a célközönsége, akik azért szeretik az adott sorozatot mert az ami.

Na aztán meg a lényegi része: Szerintem senkinek sem okoz kárt azzal a játék, hogy az ami, nem kötelező megvásárolni, én sem vettem meg a BO4-et, mert személy szerint számomra már nem az amiért szerettem a sorozatot, de ettől nem mondom, hogy rossz játék lett, mert nem az, csak épp más a célközönsége. Ezen az alapon szidhatnám a Fifa sorozatot, mert bár nem sok közöm van a focihoz, sejtem, hogy évről évre ugyanazt nyújtja, de míg ezzel az én zsebemből egy forintot nem vesznek ki, és sokan élvezik, most miért kéne, hogy gondom legyen vele?

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#22) Dr. Akula válasza laceszgamer (#21) üzenetére


Dr. Akula
(PH! nagyúr)

Persze hogy fps, de ott nem csak mész és lősz, hanem lehet mást is csinálni. COD/BF-ben meg nem. És ez unalmas már így az x+1. felvonásnál, kéne valami többlet is, hogy ne csak a számozásból derüljön ki hogy ez már egy másik rész lenne. De mondhattam volna a Wolfensteint is, vagy a Preyt, vagy kb. akármelyiket, sajnos mindegyik beleállt az állóvízbe, nehogy véletlenül változtassunk valamit, még a végén többen megvennék. Én így csak kenyeret szoktam vásárolni, ott nem baj ha "csak" annyi az egész. :)

(#23) laceszgamer válasza Dr. Akula (#22) üzenetére


laceszgamer
(PH! addikt)

De mi mást lehessen csinálni? Tulajdonképp ha ezt megmondod többet mondasz mit amit a játékipar előállított az elmúlt 2 évtizedben FPS ügyben.
Volt már sima FPS, Volt FPS-RPG hibrid ( Stalker, Bioshock ) FPS - loot spam ( Borderlands, Destiny ) FPS-race hibrid ( Mad Max, Rage ) nem tudom még mit lehetne beleültetni, bár ahogy nézem a játékipar sem tudja, hogy úgymond forradalmi legyen de azért FPS is.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#24) tuki2200 válasza Dr. Akula (#22) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

Neked unalmas, tobb millio masik embernek nem, ezt el kell fogadni, tovabb kell lepni ez is a felnotte érés egyik lepcsoje :) En az open world jatekokat nem szeretem, mert oriasi idopazarlasnak tartom, de sokan szeretik, tudomasul tudom venni es nem megyek AC vagy GTA topicba napokig kommentelgetni, hogy milyen unalmas, mennyire nemjo

[ Szerkesztve ]

(#25) Dr. Akula válasza laceszgamer (#23) üzenetére


Dr. Akula
(PH! nagyúr)

Jó irány pl. a túlélőjátékok, ahol kell barkácsolni (fegyvereket, de akár kunyhót is), időnként enni, és ehhez az ennivalót megszerezni. Aztán lehetne a valósághűségre is törekedni, mondjuk nem annyiból állna egy lábtörés gyógyítása hogy belerohanunk a health packbe és már kész is, itthon se járna kórházba senki ha csak ennyi lenne az egész. :) Nem lenne rossz a mozgásszabadság se, hogy nem csak egy csőben kell menni előre, hanem oda mész ahova akarsz, olyan sorrendben csinálod a küldetéseket ahogy akarod. Lehetne bele fejlődést is rakni, pl. minél többet használod a shotgunt, annál jobban fogsz bánni vele (gyorsabb reload, nagyobb pontosság, stb). Az ellenséges hullákból nem csak úgy beszippantanád a fegyvert, lőszert, hanem ki kéne zsebelni hozzá, a fegyverek alkatrészei elhasználódnak, amit kicserélhetnél egy hullánál talált jobb cuccra (ha már a honvédségnél is alapfeladat volt az AK csukott szemmel szétszedése/összerakása, nem életszerűtlen egy játékban se). Az IRL háború se csak annyiból áll hogy nyomod a duplaklikket.

[ Szerkesztve ]

(#26) Hopkins95 válasza Dr. Akula (#25) üzenetére


Hopkins95
(senior tag)

Hát amiket most itt leírtál, ilyesmiket pont beleépítettek a legújabb Battlefieldbe, Jackfrags videójában "Attrition system" néven szerepel. Mondjuk én bevallom őszintén nekem egyáltalán nem jön be, körülményesebbé és vontatottabbá teszi a játékmenetet. Pl. a felélesztés animáció is ilyen, játékmechanikailag szerintem nem működik jól, én egy idő után nem is próbálkoztam vele. Aztán a járműveken is gyengítettek a Battlefield 1-hez képest, pl. a repülő sem adja úgy nekem mint az 1-esben. A Behemotot is kivették mindenféle magyarázat nélkül, pedig szerintem tök jó meg látványos ötlet, csak azt meg épp még erősebbre kellene csinálni.

[ Szerkesztve ]

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim

(#27) Döglött Róka válasza Dr. Akula (#25) üzenetére


Döglött Róka
(PH! addikt)

Fu te itt nagyott szerettél volna mondani de nem sikerült. Értsd meg először mit jelent az fps...

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#28) Dr. Akula válasza Döglött Róka (#27) üzenetére


Dr. Akula
(PH! nagyúr)

A "Fú" az hosszú ú, utána vesszőt rakunk, aztán a "mondani" után is vessző van. Magyar helyesírás, általános 2.

[ Szerkesztve ]

(#29) Döglött Róka válasza Dr. Akula (#28) üzenetére


Döglött Róka
(PH! addikt)

Fu ezt dobta az autocorrect. Erdemben nem sikerult reagalni ugyhogy helyesirason rugozunk? Nembaj ezek szerint atment az uzenet kulonben nem tamadnal teljesen mas aspektusbol. :)

Mondjuk ki, a fanyalgasod teljesen elhalt.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#30) Carlos Padre


Carlos Padre
(őstag)

Az megvan, hogy BFV bétában pont az általad felemlegetett újítások váltották ki a legnagyobb felháborodást? ;)

[ Szerkesztve ]

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#31) Millerchris


Millerchris
(tag)

Gondolom a multira fog hajtani ez is a sztori pedig háttérbe szorul?

[ Szerkesztve ]

Telefonon mindig hamarabb elérsz: 0620-544-6192

(#32) Dr. Akula válasza Döglött Róka (#29) üzenetére


Dr. Akula
(PH! nagyúr)

Érdemben neked se sikerült hozzászólnod, de ha már ekkora arcod van beszólni, akkor legalább írni tanulj meg!

Ja, és a "nagyot" is egy t. :D

[ Szerkesztve ]

(#33) Fecko_78 válasza Dr. Akula (#25) üzenetére


Fecko_78
(lelkes újonc)

Nekem az nem tetszik, hogy a Bf is futsz, lősz, meghalsz játék lett. A Bf4 -ben még lehet taktikázni egy kicsit

(#34) Carlos Padre válasza Fecko_78 (#33) üzenetére


Carlos Padre
(őstag)

Az, hogy lehet így is játszani nem jelenti, hogy olyan játék lett. Én egy BF játékban sem bujkáltam annyit, mint az V-ben.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#35) Fecko_78 válasza Carlos Padre (#34) üzenetére


Fecko_78
(lelkes újonc)

A Bf3-Bf4 ben volt egy jellegzetes harcmodor, ami Bf1 ben megváltozott. A játék ritmusa sem előnyére változott. Persze ez csak csak személyes észrevétel. Nem szídom a játékot

(#36) Carlos Padre válasza Fecko_78 (#35) üzenetére


Carlos Padre
(őstag)

Azokról leginkább a metró és locker eszetlen darálása jut eszembe egyből, meg hogy alig lehetett normális szervert találni, ahol nem azok mentek. Emlékszem mennyi mentett szerveren volt ha épp zavodon, vagy paracel stormon akartam játszani.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#37) Fecko_78 válasza Carlos Padre (#36) üzenetére


Fecko_78
(lelkes újonc)

Pont nem a darálásra gondoltam. Abból van egyre több. Szerintem.
Mondjuk a játékmeneten sokat javítottak az utóbbi időben.

(#38) GodGamer5


GodGamer5
(senior tag)

Engem -kb egyedül az egész világon-főként a single érdekel, de félek, hogy megint nagyon ótvaros lesz.

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.