Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • jonnyjoker01

  veterán

  válasz hyperspace #7 üzenetére

  Amig a csomag árak nem változnak, addig teljesen felesleges az 5G. Papiron sokkal jobb az 5G, mint a 4G, de nincs értelme szerintem magyarországon használni, mert azt a sávszélességet nem tudjuk kihasználni, mivel az internet csomagok kicsik és drágák. Példának okáért egy 10 GB csomagot 80 másodperc alatt el lehet fogyasztani 5G-n. "Korlátlan" csomagokban pedig korlátozott a sebesség.

  Ugyanez volt a probléma a 3G -> 4G váltással, csak kisebb mértékben, de még úgy is évek kellettek mire az internetcsomagok árai normalizálódtak (sőt, én úgy vettem észre, csak az utóbbi 1-2 évben kezdtek el csökkenni a mobilinternet árak, pedig a 4G átállás régebben volt annál).

  Szerk.: kisebb adatforgalmú tevékenységekre is hatalmas előrelépés az 5G egyébként. A mai telefon hardverek már kb. azonnal megnyitják az alkalmazásokat, általában csak a tartalom betöltésére kell várni, ami már internet függő. Mivel az 5G tulajdonságai közé tartozik a hatalmas sávszélesség és az elenyésző ping, ezért csúcshardvereken nagyon jó élmény lesz, hogy ráböksz az appra és instant be is tölti a tartalmat.

  [ Szerkesztve ]

  Üdv. Johnny

Hozzászólok Aktív témák