- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Den Hadnagy #55 üzenetére
Igy megértem, hogy elfogy a,szufla... azért az már átlagon felüli használat. Nekem A830-as 1,5-2 nap...
-
Den Hadnagy
senior tag
Na erre tényleg kíváncsi vagyok/lennék. Egyszer megnyilatkozhatna, hogy milyen beállításokat használ... Majd ha egyszer nem leszek ennyire a telóra utalva net-ügyben, akkor kipróbálom, hogy én hány napot tudok kihozni belőle (most gyakorlatilag laptop helyett használom, OTG-n át, vezeték nélküli szettel. Nekem így jön össze két nap úgy, hogy második éjszaka már kéri a töltőt).
-
válasz
Den Hadnagy #53 üzenetére
Pedig összejön az, szinkronizálva is, ismerős tényleg üzleti funkciókra használja, és 4nap simán megvan neki..
-
Den Hadnagy
senior tag
No igen, csak arról beszélek, hogy ha használod is azokat a funkciókat, amire az okostelefonokat kitalálták (3G v. wifi, szinkron, mail, netszörf, FB, stb.), akkor elképzelhetetlennek tartom a 4-5 napot... Az kvázi-butafon használattal jöhet össze - mint ahogyan írtam is. De nem akarom szétoffolni a topikot.
-
vittorio7
őstag
Hát ez elég borzalmas lett.
-
Cyberpunk
félisten
Majd szóljanak 16 magnál, addig rá sem nézek.
-
xmaas
őstag
Randa de legalab jo nagy,oromteli latni azt a nyomorult kameramegoldast is milyen gyonyoru lesz amikor majd elkezd szepen lotyogni istenien fog korbe korbe forogni ahoy mozgatod a telefont na de mindegy hasznaljak egeszsegel
-
-
-
törölt tag
Hú de ronda ez. Azok az ikonok...
-
válasz
Den Hadnagy #41 üzenetére
Nagyon nyüstölve egy sima meg elvérzik fél nap alatt...
Ki hogy használja
-
oceanrush
senior tag
Elég csúnyácska lett szegény telefon. Mire jó egyébként ez a 8 magos SoC?
-
Den Hadnagy
senior tag
Amúgy ha akár a legújabb Androidot is nézzük, akkor az fel van készítve 8 mag érdemi kihasználására? Mert én nézegettem a négymagosomat 4.2.1. alatt, de még az is elvétve fordult elő, hogy a harmadik mag aktivizálódott volna... (Lehet, hogy játékok alatt igen, de ott nem néztem a diagnosztikai app-el - meg az nem hétköznapi használat, ha azt vesszük)
-
Den Hadnagy
senior tag
-
xtr3m3
tag
Erdekes lesz meg a Huawei honor 3x es em lesz draga kb januarban jelemik meg
-
SkyLine3000
addikt
4,7es "Mini". Hová jutottunk... A 4,5ös telómat alig tudtam megszokni. Még egy év és a 6osak lesznek a minik.
Amúgy nem erről fogják a szépség szobrát megmintázni. -
halkow
őstag
de gatyi hatása van
nekem ez nem tetszik
-
exkalibur
csendes tag
válasz
wertigo1984 #4 üzenetére
Ráadásul bal kézzel. Azzal pedig Indiában a seggüket törlik
-
dilajoska1
őstag
videó
http://www.youtube.com/watch?v=Xo2Usk1BEYE&feature=youtube_gdata_player
-
takacsbotond
őstag
Most azt a 2 GB RAMot miért kellett kispórolni belőle??
Amúgy nagyon ronda!! XD
-
válasz
dreamdancer #30 üzenetére
Köszi ebből azért nem kérünk
Se TE, se ÉN nem láttam még , hogy mire képes a hardver, ha igen, akkor számolj be a tapasztalatokból.
1GB nem elég ? jóhogy nem egyből 6GB kell hozzá , mint a krájsziszhoz-...
-
dreamdancer
őstag
Hát igen, a HD kijelző nagyon igényli azt a 8 magos MT6592-t, főleg 1 GB RAM-mal, értelmes egy konfiguráció! Még szerencse, hogy a forgatható 13 mp-s kamera is ott van, így már minden világos, vakuljanak az indiai parasztok! (Ja hogy gyorsan merül meg nyilván szarok lesznek a 13 mp-s képek az nem érdekes...)
-
válasz
dilajoska1 #28 üzenetére
Lesz, meg a 6582 / 6572 is nagyon népszerű
-
válasz
dilajoska1 #26 üzenetére
Igen, ezekkel szemezek, nagy kár, hogy nem érkeztek meg karácsonyra
-
dilajoska1
őstag
-
-
WinPho
senior tag
És most egy egyszerű kérdés: mi a bánatnak kell bele nyóc mag?
A marketingen kívül.
-
-
M5Norbi
őstag
Tudom hogy ezért a pénzért nem várhatok el mindent de ha belekerült egy valódi 8magos proci akkor a 2 Gb ram is jöhetett volna.
De ennyiért a külsejét sem kritizálom.
-
-
blade zte
őstag
válasz
dilajoska1 #17 üzenetére
A nyolcmagos verzióról beszéltem. Akkor oké, lehet nem megy jól, vagy nem mindegyikben megy jól. Az sgx544-es sorozat meg igen, kezeli. Sőt...
[link]Duliee: Van benne valami. A vivo xplay 3s-nél jó eséllyel hezitálni fogok hogy egyáltalán magammal vigyem-e, mert akkora, hogy biztos kinézi mindenki a kezemből.
Tehát akkor m3 ha időben lesz raktáron. Ja, és bocsánat van még az elife e7 maga, na az is megér egy szemlét, bár nem sokkal olcsóbb vivonál.
-
válasz
blade zte #16 üzenetére
Drága telefon, nagy értékvesztés, örök kétkedés megérte-e... vegyél egy Lenovo S939-et. És csókolom.. annyit vársz mindig... sose lesz
Nincs értelme a legcsucsabbat venni.. nem fogod kihasználni, inkább észérveket tegyél a vásárlási mérlegbe... ne pedig a "csucsfaktort"...
150ezret akkor adnék a telefonért ha minden igényt kielégit... de egy Lenovo P780-ad 4-5napos üzemidejével nem vetekszik egyik se, emellett gyors is, de nem csúcs... és 60 ezer se...
Veszel egy ilyen batárcsucsot, aztán 1nap épp megvan, mert egy akkora kijelzö leeszi az akksot..
Nüansznyi dolgokon agyalsz... ennyit nem is ér egy telefon se.
Használati értékben nem lesz több... ezek a pixelvadászoknak készülnek és a sajtónak... hirnév miatt...
-
blade zte
őstag
válasz
dilajoska1 #14 üzenetére
Mobilarenatv-n úgy emlékszem mutatták, hogy a xperia z akadozva viszi s4 procival. Az s600-ban lévő 320-as viszont azért már biztos elfuttat holmi 4k-t.
Annyira nem nagy dolog, a 4k őrület év elején lement, akkor is ott volt már az exynos sgx544mp3-al, az allwinner a31 olcsó tabletproci is vitte sgx544mp2-vel, és logikusan az intel kétmagos atomja is mert ugyanaz a gpu volt benne. a Négymagos mtk-t meg 1gpu mag választja el a 4k-tól. Tehát nem nagy szám ez.
Duliee: Megint ott állok, hogy 3 telefon, 3 nagy hátrány:
-nubia z5s nagyon olcsó, de kevés memória, ami nem bővíthető.
-xiaomi m3 nagyon jó, de elérhetősége megkérdőjelezhető, és picit nagy a káva.
-vivo xplay 3s a legcsúcsabb ami jelenleg létezik, de rohadt drága, és talán a 6 hüvelyk picit nagy. Félek, hogy megvámolják+ÁFÁ-zzák amikor már eleve 150ezerbe kerül. -
-
blade zte
őstag
Nem kötelező, de jól teszi. Vivo xplay 3s is ugyanannyi, ha nem olcsóbb, mégis kapott 2k-t, nem rosszabb kamerát (mégha nem is a kamerára van kihegyezve), s800ab-t, sztereó hangszórót a világ legjobb hangzásával, ujjlenyomatolvasót. Azért ha egy igazi kínai gyártó valamit készít egy nem-kínai gyártó árán, azt felszereli a világ minden gyöngyével, ahogy a vivo is tette.
Zte nubia z5s mini 300 dolcsi magyarországra viszonteladótól, és miben rosszabb? nem tudod pörgetni a 13mp-es kamerát, és nincs hátsó tapipad. Pedig a nubia az a ZTE minőségi ága, és lám, nem adják aranyért mindegyik tagját.
Az oppo n1 max USA-ban, és nyugat EU-ban lesz sikeres, kínában nem igazán kell számítani rá. Ott amúgyis a gionee elife e7-el versenyez, aminek 16mp-es a kamerája (nem minden az mp, de néha jól jön), de a nem forgathatóságért cserébe is kárpótolnek egy szerény 8mp-es előlapival az iphone-ból.
Tehát mi okom lenne épp n1-et választanom?
Dilajoska1: Igen, ahogy az első 41mp-es nokia gpu-ja is jól kezelte a hatalmas fotókat. 2d és 3d teljesítmány 2 más dolog.
-
-
DiVaD
senior tag
Biztos lesz másik színben is.... az elforgatható kamera szerintem a spórolás miatt van, az akkuért viszont kár.
-
blade zte
őstag
Az oppo megoldása 3x ennyibe kerül, ebben az ár(!)kategóriában meg csak egy 2 magos vwga készülékkel van jelen, ami aligha forgatható kamerás. Sajnos ők nagyon elárazták magukat, túl nagy lett az önbecsülésük kezdve az n1-el.
Maacaw: A7-esek a magok igaz, de 2ghz-n pörögnek. Talán még az s600-at eléri, de ezt proci szakértőnk tudná megmondani. Persze az a mali450mp4, ami a 400 fejlesztett változata, vajmi kevés egy a320-hoz képest is.
-
bok92
addikt
Gyönyörű!
-
Cuki az a Travi-lila szín!
Lakatos Ludmilla kezében jól fog kinézni!
-
XtremLor
őstag
Az a forgathatos kamera nekem nem jon be, olcson adjak az mtk cpu-val szerelt telokat, nem hiaba nezegetem en is oket
-
Paul119
addikt
Hát ez valami ritka gagyi
-
wertigo1984
őstag
Koszos kez fogja a telefont.
Gondolom ez sem nagyon fog elerni hazankba.
-
alfaromeo33
aktív tag
Rusnya.
Egyébként meg a bejelentkező logóig eljut majd?? -
Ritka gagyi lett.. az Oppo megoldása sokkal elegánsabb
De ez a Gionne egyelőre sok szép készülékkel nem kecsegtet...
@Maacaw: valós 8 mag, órajeltől függ a teljesítménye, de elég erős, és energiatakarékos.
Lenovo-é már kint van , meg a ThL-é is, hamarosan remélem a kezemben lesz valamelyik
-
Maacaw
tag
Az az akku tényleg nagyon kicsi lesz bele
Amúgy nekem a 4,7" az még pont elfogadható/ideális. Egyébként tényleg Best Buy lehet(ne), ha hazánkban olyan 55.000 Ft lenne (ha egyáltalán behozzák ide). Bár én nem tudom hogy mit lehet elvárni egy 8 magos MTK-tól, de szerintem talán a 4 mag, 1,2 GHz-s Snapdragonok szintjét hozza, de lehet hogy többet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest