- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Amazfit pace nézett így ki úgy 5 évvel ezelőtt. 🤔 Vajon a Google leszerződtette a huami pár designerét?
-
-
törölt tag
Érdekes dizájn, így elsőre nem fogott meg..ezzel együtt várom a megjelenést. ⌚️
-
Danipicur2
tag
Emlékeztek, mikor anno a még be nem jelentett iPhone 4-t otthagyta az egyik tesztelő egy kocsmában? A történelem ismétli önmagát
-
ghiottone
nagyúr
Rusnya és rettentő sérülékenynek tűnik.
-
jacis
nagyúr
Tök jól néz ki szerintem.
-
futo001
senior tag
Én tegnapelőtt egy (még) meg nem jelent 1more fülest találtam. Krva jól szól. Úgy tűnik megtaláltam a hanyag reviewert is, aki elhagyta (sajnos)
.
-
"Azért ezek az akaratlan szivárgások és véletlen otthagyások gyakran teljesen szándékosak"
egy francokat. nem az otthagyás volt szándékos, ugyanis az szinte biztos, hogy meg sem történt.
mekkora az esélye, hogy az otthagyott protodemó egységet olyan műértő találja meg, aki tudja, hogy mi ez és akinek az az első, hogy otthon megfelelően körbefotózza majd elküldje az egyik legnagyobb, ezzel foglalkozó tematikus portálnak?
és nem inkább az történik, hogy valaki zsebre rakja és / vagy leadja az étterem személyzetének, hogy "találtam egy órát, ha esetleg keresné valaki..."99%, hogy ez az egység a fejlesztői épületből sem került ki.
-
ShadowX
őstag
Csak egy kicsit rusnya szegény...nem igazán erőltette meg magát a Google dizájn csapata.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
nem támogatja majd a hagyományos 20/22 mm-es szabványokat.
Szóval ők is csatlakoznak az Apple-höz, hogy tőlük vásárolják jó pénzért a kiegészítőket, itt éppen szíjakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest