- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Elkérik az árát az tuti
-
Memora
senior tag
válasz
macilaci78 #9 üzenetére
Pl: jól látható lenne benne ez a cicás VGA, ebbe már tényleg van értelme beletenni
-
törölt tag
válasz
f.attila8715 #3 üzenetére
Létezik. Úgy néz ki mint egy álló cső, alatta egy ventilátorral, úgy vannak elhelyezve benne az alkatrészek, hogy ne blokkolják a légáramlást. Alul a ventilátor lapátjának az élén fennakad a szösz, a finom port meg áthajtja a levegővel együtt. Amikor nem használod, le kell takarni a tetejét, hogy ne szálljon be a por.
-
nexplo
őstag
Bocsánat de ronda egy valami ez. Thermaltakéknál hogy szép magyarosan írjam sokkal szebben meg tudták oldani. Core P1 - P3 - P5 néven, mérettől függően. Az százszor szebb szerintem.
Porra visszatérve. Nekem P3 és P5 van de alig porosodik. Bár vízzel hűtök mindent de kb 2havonta fújom csak ki a radiátorokat, kb ennyi. Hozzá teszem a lakást hetente 3 alkalommal porszívózom és tisztaság és cigimentesség van. Bátran ajánlom annak a nyitott házat akit csak a por tart vissza. Ebben látod ha valami poros és tudod pucolni kb szerelés nélkül. Én imádom -
macilaci78
nagyúr
Az a VGA-elhelyezés nekem bejön.
-
Dave™
nagyúr
mini ATXmini ITX -
Predatorr
őstag
válasz
Belül ne porosodna, az volna a lényeg. Nálam a fekete gyöngyöt elég félévente kitakarítani piszkosul poros környéken, mert az aprószemű mocsok mindenbe belemegy (elsivatagosodás).
Ezt kimondottan porgyűjtésre tervezték, intenzív használattal talán még a porszívót is kiváltja. Ha víz alatt használják (pl. akvárium), akkor persze pöpec. -
GoldhandRent
őstag
válasz
+1
(#1) satz18 Ebben akkora a légmozgás, hogy kifújja a port
-
satz18
őstag
Ez nem porosodik? Ha igen, akkor mi is az értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest