- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Igazából nem is neked címeztem, általánosságban nem értem ezt. Jelenleg droidot használok, de volt már WP-s telefonom, sőt Symbianos is. Almás szintén van a családban,van egy kis összehasonlítási alapom, de komolyan nem értem ezt a cirkuszt. Használjon mindenki azt, ami tetszik neki, aztán kész, most mit kell áldandóan fikázódni? Tiszta dedó komolyan. De az is lehet, hogy velem van a baj és én nem értem az embereket.
-
kolosanyi
veterán
Most őszintén, nem baromira mindegy, hogy droidban, WP-ben, almás rendszerben, vagy valamelyik gyártó régi zárt rendszerében volt bent először? A lényeg, hogy működjön rendesen, ki ér rá ilyenekkel foglalkozni, de komolyan?
Amúgy miért kell mindig minden topikban Android vs akármi más háborút indítani? Komolyan eddig terjed az emberek intelligenciája? Ez szomorú...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- Assetto Corsa EVO
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest