- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendd
senior tag
válasz
Krissz1983 #18 üzenetére
Jaj Istenem, ez a Béta 2-höz képest egy újítás, nem mint iOS 8 újdonság. Most ezt rakták bele, lesz még Béta kilencmillió meg GM, mire végleges lesz. Mi lenne, ha a cikket elolvasnátok, ami az iOS 8-ról készült? Ha pedig semmi sem elég, lehet újat kitalálni, ami innovatív, kopogtatni az ötlettel a Google-nél, Apple-nél, Microsoftnál, BlackBerry-nél stb., és dől a lé. Ez nem csak az iOS-re, mindenre értendő, mindennek van előnye és hátránya.
De itt a vége, meg kell érteni ezt és szvsz. -
Legendd
senior tag
válasz
buvartacsko #16 üzenetére
Értem, szerintem nem
mellesleg aki nem érti, az majd utánanéz a dolgoknak, nem ez az első béta a világon
szívesen segítek, leírom normálisan, de ezen nincs mit félreérteni.
Szóval elfogadom, ha valamit kritizálsz, akkor ne így PLS, pláne, hogy "nem értek hozzá", "röhögök rajta" stb. Nem nagy kérés szerintem. -
Legendd
senior tag
válasz
buvartacsko #13 üzenetére
Igen, pont ez a célom, de akkor neked meg legyen az, hogy visszaveszel a stílusodból egy kicsit és megtanulsz helyesen írni, rendben? A személyeskedésről pedig ne is beszéljünk, mert szabályellenes, ezzel valószínűleg nem vagy képben.
"a notifikációs központba visszakerült a törlés gomb" - régen is ez volt, aztán a bétában X lett, most megint törlés...nyilván nem írom le az egész folyamatot, ez egy hír, nem egy használati útmutató, arra ott a hivatalos honlap, amit még be is linkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest