- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Hagyjuk már te is kezded.
Na akkor leírom: Az Android fő fejlesztője átigazolt a Xiaomihoz és a ChromeOS vezető fejlesztője váltotta. Már akkor tudni lehetett, hogy az Android és a ChromeOS közelebb kerülnek egymáshoz, ami azóta meg is történt. Így nyilván a ChromeOS felületéből örökölt elemeket a Holo designnal keveredve, ebből lett most a Material Design. Attól, hogy most idén fogja megkapni attól még az iOS 7 előtt létezett a projekt, már tavaly lehetett olvasni a "Project Hera" néven. A lényege, hogy a webes az iOS és a droid felülete egységesebb legyen.
Azért gondolhatnátok, hogy egy komplett GUI-t kidolgozni nem pár hónap, így eleve kizárt iOS design lopása. Fordítva már más a helyzet, a pár éve elérhető dolgokból merített az Apple.
-
kolosanyi
veterán
Igazából nem is neked címeztem, általánosságban nem értem ezt. Jelenleg droidot használok, de volt már WP-s telefonom, sőt Symbianos is. Almás szintén van a családban,van egy kis összehasonlítási alapom, de komolyan nem értem ezt a cirkuszt. Használjon mindenki azt, ami tetszik neki, aztán kész, most mit kell áldandóan fikázódni? Tiszta dedó komolyan. De az is lehet, hogy velem van a baj és én nem értem az embereket.
-
kolosanyi
veterán
Most őszintén, nem baromira mindegy, hogy droidban, WP-ben, almás rendszerben, vagy valamelyik gyártó régi zárt rendszerében volt bent először? A lényeg, hogy működjön rendesen, ki ér rá ilyenekkel foglalkozni, de komolyan?
Amúgy miért kell mindig minden topikban Android vs akármi más háborút indítani? Komolyan eddig terjed az emberek intelligenciája? Ez szomorú...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest