- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
buvartacsko #16 üzenetére
A maradék egy százaléknak még az hogy vannak benne új háttérképek.....De most komolyan ez vicc.
Új háttérkép mint újítás ...Hát komolyan mondom ez most így odab@sz.
No offense -
Legendd
senior tag
válasz
buvartacsko #16 üzenetére
Értem, szerintem nem
mellesleg aki nem érti, az majd utánanéz a dolgoknak, nem ez az első béta a világon
szívesen segítek, leírom normálisan, de ezen nincs mit félreérteni.
Szóval elfogadom, ha valamit kritizálsz, akkor ne így PLS, pláne, hogy "nem értek hozzá", "röhögök rajta" stb. Nem nagy kérés szerintem. -
Legendd
senior tag
válasz
buvartacsko #13 üzenetére
Igen, pont ez a célom, de akkor neked meg legyen az, hogy visszaveszel a stílusodból egy kicsit és megtanulsz helyesen írni, rendben? A személyeskedésről pedig ne is beszéljünk, mert szabályellenes, ezzel valószínűleg nem vagy képben.
"a notifikációs központba visszakerült a törlés gomb" - régen is ez volt, aztán a bétában X lett, most megint törlés...nyilván nem írom le az egész folyamatot, ez egy hír, nem egy használati útmutató, arra ott a hivatalos honlap, amit még be is linkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air - 16 GB
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest