- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Én örülök annak, amikor megtalálják ezeket a hibákat, és nyilvánosságra hozzák. Minden rendszerben van hiba. Itt is. Ezek a hibák a fejlesztéssel együtt járnak, bennemaradnak nemkivánatos rutinok stb.
Nézzük miről is van szó:Tény, hogy egy kóddal lezárt telefonba, egy meghatározott műveletsorozat elvégzése után be lehet jutni.
Az autós hasonlatod sajna sok helyen sántit:"ha ott hagyod a Blaha kornyeken - orizetlenul, letekert ablakkal, inditokulccsal a vezetoulesen, akkor el tudja lopni, mondjuk barki!"
ez igy felelne meg:
ha ott hagyod a Blaha kornyeken - orizetlenul, kóddal lezárt állapotban, akkor egy meghatározott mozdulatsorral ki lehet nyitni a csomagtartót, és meg lehet nézni mi van benne. Elinditani nem lehet.
Megértem, hogy baromi nagy epölfan vagy, de a tény az tény sajnos. Nekem is van Apple termékem, de nem estem kétségbe, hogy jajmivan. Ha jól emlékszem, a 6-osnál is voltak hasonló hibák. Mivel az Apple igy már tud a hibáról, majd kijavitja. Nem hinném, hogy ezért ekkora hisztit kell csapni.
-
NGA
addikt
válasz
Totheground #119 üzenetére
Ebben szerintem semmiféle meglepetés nincs. Már kikoptak a 3G, 3GS-ek, az ipad 1-ek. A többi meg frissithető. Eddig nem igy volt?
-
NGA
addikt
válasz
Totheground #116 üzenetére
-
NGA
addikt
válasz
fordfairlane #99 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy ha frissitenek egy appot, akkor 6.1.3-ra is ilyen pszihedelikus szinorgia fog jönni?
-
NGA
addikt
"Nagyon sok mindentől függ h milyen gyorsan fut a rendszer. Ki miket telepít, szokott-e restorolni stb."
Akkor valamit nem értek. Nekem ipad 2-esem van. A 16 giga tele van játékokkal, pdf-ekkel, stb. Semmit nem lassult be ahhoz képest, mikor üresen vettem. Miért kellene függenie az oprendszer sebességének attól, hogy mit telepitettem fel? Arról volt szó, hogy az IOS a világ legjobb mobil oprendszere, és nem laggol, lassul be semmitől. Ha igy van, és letesztelték ipad 2-esre is, akkor miért lassul be?
-
NGA
addikt
Nem javasolják ipad2, ipad3-ra, iphone 4-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest