- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
v_atis
tag
facebook gmail még nem vagyok itthon. ez változó 3-8 óra naponta. zenét napi 25-45 percet hallgatok. vibert nem használok. nincs túl sok ismerősnek így felesleges lenne. főleg úgy hogy telefonos beszélgetést keveset folytatok. volt egy laza hetem akkor 5 nap 22ó után ment töltőre erről képet is tudok küldeni ha gondolod.
elismerem nem járatom csúcsra a telefont de szerintem nem sok ember tudná ugyan ezt produkálni.
-
v_atis
tag
én valahogy sose rajongtam a frissítésekért. semmilyen téren. telefonoknál alapból nem is vettem sose frisseket. legalább 1 éve már piacon voltak. olvasgatok mivel vannak a legjobban megelégedve stb. majd próbálom magamnak megfelelőre kialakítani. jelenleg fél éve használok egy xperia rayt 2.3.4-es androiddal. amiből kiszedtem a számomra felesleges dolgokat. 3 napot simán bír az akksi (jelenleg 3nap 2 órát ment és 35%-on van). naponta megy a wifi meg játszok rajta mikor úgy adódik. eszembe nem jutna frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest