Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Öt játékra is jól felkészült új Arc meghajtó
ph A 32.0.101.5989-es csomag nagyobb teljesítményt is hozhat az egyes címekben.
-
IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
ma A világ legkisebb hőkamerás strapabíró telefonja a PhoneMax R4 GT.
-
Közel negyven év után új külsővel tér vissza az első Carmen Sandiego játék
gp A PC-re, konzolokra és mobil eszközökre szánt alkotás valamikor jövőre debütál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukeska
csendes tag
Remélhetőleg ez nem lesz tele hibával.
Lg g pad 8.3 black és remélhetőleg Nokia Lumia 520
-
enginev3.0
félisten
Mivel a Google-é így mért olyan meglepő? Alapból nem értem a nexus miért nem Moto
Egyébként meg így ez a kép alapján a felhasználói felületet nem nagyon kellett átvarázsolni, szóval, sok dolgunk nem voltA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
mtcob
senior tag
válasz enginev3.0 #2 üzenetére
Véleményem: [link]
Egyébként inkább jöjjenek gyorsabban a frissítések, minthogy át legyen szabva a felhasználói felület a gyártó által, egyrészt a Holo UI is tud egész okos dolgokat, másrészt a gyártói megoldások sokszor rontanak a felhasználói élményen (nyilván nem csúcskategóriára gondolok, ott nincs ilyen gond).
A Moto G árkategóriájában se hardveresen, se szoftveres támogatásban nincs méltó ellenfél, remélem hasonlóan jó cuccokat jelentenek be majd most január végén is(#1) lukeska Mivel a szoftver majdnem 100% ban stock droid (és a google felügyelete alatt készül), így nem lesz benne hiba
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
Dícséretes
Iphone 7
-
miklosbard
csendes tag
A képen még a 4.3-as felület látható.
US, FR és DE modellekre érkezett meg a frissítés eddig, BR, EU és GB még várat magára. GB modellekre be van igérve a januári frissítés, de pontos időpont még nincs kihirdetve. (a németet sem jelentették be előre, egyszer csak jött)
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
GALARDO
addikt
Én sem értem, pedig jöhetne már egy MotoNexus.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Nigér
őstag
Emelem kalapom, ezt így kell!
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
válasz miklosbard #11 üzenetére
meg is nézem mennyi.
200 euró. Nem vészes. Ennyiért jó egy majdnem nexus.
[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
C$abi
aktív tag
GG, viszont erős Google hátszéllel könnyebb frissitgetni...
Javìtsatok ki ha rosszat mondok, de a Moto X-et lehet a Moto Makerben testreszabni és
a Moto G mé g csak pár hónapja van piacon és nem is csúcskészülék (mármint hogy nem egy S4 kategóriatárs)
Így egy picit félreérthető a cikk[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
"tavalyi csúcsmodelljére"
ez biztos?
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
Ebbe a moto-ba van már magyar nyelv?
Maxi
-
dsr
senior tag
-
rodrigez
senior tag
Szállítással együtt megállt 54000 alatt kicsivel! Hétfőn napon rendeltem meg és vagy csütörtökön vagy pénteken már nálam is volt a cucc. Szállítással együtt ennyiért egyszerűen nincs jobb ennél. 1-2 kínai MediaTek-es készülék olcsóbb lehet de nem sokkal és ha vámolni is kell akkor még 60 fölé is csúszhat a dolog. 1gb RAM, 4 magos Qualcomm, 720p kijelző, fasza összeszerelés. Egy szavam sem lehet. Eddig csak ajánlani tudom!
-
rodrigez
senior tag
válasz maximilian4 #17 üzenetére
Az sajna tényleg nincs, de ez gondolom nem marad így. Biztos lesz rá rengeteg custom rom is.
-
kelly416
veterán
Ha tiszta véletlenül nem írták volna ki, hogy ki a cikk szerzője, akkor is már az alcím elolvasása után bizton tettem volna rá egy nagyobb összeget. A Moto G mint a Motorola csúcskészüléke? Meg úgy egyáltalán, mi köze a Moto Maker szolgálatatáshoz?
Nem tudom, ezt az embert más sokan lehurrogták, hogy egyáltalán nem figyel oda, mit ír ki hírnek, erre meg sokan megvédték, hogy a szegény a német tömegközlekedésen írja a híreket egy ősrégi telefonon, ezért van tele hibákkal. De ez nem elírás, itt tudásbeli gondok vannak már. A Moto X-et nem először keveri a Moto G-vel.
-
margithid
veterán
válasz maximilian4 #17 üzenetére
Felraksz egy magyar launchert és kész a magyar nyelv
-
vittorio7
őstag
Remek hír.
-
halkow
őstag
házon belül nem is csodálom
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Maacaw
tag
OFF: A Moto G megéri a jelenlegi árát? Olyan 60.000 FT körül mozog ha jól tudom. És várhatóan lesz rá magyar nyelv? Köszi előre is a válaszokat, és bocs az OFF-ért.
Egyébként nagyon bejövős a modell, a kellemes műszaki paraméterek mellé, gyors Android frissítés jár
-
ted_mosby
senior tag
Na ezt jó hallani, Lehet befigyel majd egy ilyen telefon
Maacaw Szia! Szerintem abszolúte megéri
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
mtcob
senior tag
Egyértelműen megéri, 77k ig (Nexus 4) nem találni jobbat
Magyar nyelv viszont sajnos nem várható rá, mivel a motorola hivatalosan nincs jelen Magyarországon
Persze mivel már most elég elterjedt pl itt a PH!-n is, a hozzáértők szerintem biztosan készíteni fognak hozzá egy magyar custom rom-ot -
M5Norbi
őstag
Abszolút megéri. Csak mivel külföldről kell rendelni(vagy itteni gsm boltban drágább) a gariztatás nehézkesebb lehet de azért nem olyan elromlós fajta a Motorola.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Crytek
veterán
Na akkor már csak a 16GB-ossal kell telerakni a német saturn boltokat és vesszük is!!!
Next PC Upgrade: 2022
-
? MOTO G miota csucsmodell? Moto X lenne...
Amugy a forrásban még csak,ilyen,sincs, hogy csûcsmodell... Khm... napi FAIL
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Hallosz
senior tag
Sziasztok!
DE 8 Gigás MotoG-m van. Az iPhone 4s-t eladtam mert ez sokkal jobban fexik. De. Frissíteném és kiírja, hogy a 4.3 verzió a legfrisseb, nincs újabb. Bátortalanul érdeklődöm, hogy nem is fog frissülni, vagy valamit nem csinálok jól?
Előre is kösz! -
Jana33
csendes tag
Nekem se frissült még,Német a telcsim.
-
Zoja™
őstag
Én ezeken a ,,napi fail-okon'' már csak fogom a fejem és röhögök...
-
Alvin_ti4200
félisten
Ej, ha megkapná a Nexus Experience launchert...
-
drzsoo1
aktív tag
Nekem se frissült még, mai Motorola ügyfélszolgálat infót kaptam ott is csak januárra igérik a 4.4-et, úgy hogy most még biztosan nincs a UK forrásból származók esetén. A cikk így tehát nem igaz.
[ Szerkesztve ]
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
fojuzer
aktív tag
Éljen mert 1-gyárto frissit.ill az "Android" gányoltságát enyhiti.Más gyártok nem sietnek frissiteni föképpen az UMCSI! "KITKAT"ra mel ytán nem is müködik? minden telon? Hajrá más OS-Op-rendszerek,optimalizáltak,s nem csak 1-gyárto 1-ketyerén mükszi!
föolvaso
-
HawerKing
őstag
Szinte mar vetekszik a Nexusokkal ha android akkor csakis Nexus vagy Motorola
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
kelly416
veterán
Próbálták, sajnos valami védelem miatt eddig nem sikerült a gyáriba magyar nyelvet tenni. Lehet, hogy 4.4-en más lesz a gyerek fekvése, de kicsi az esély erre is. Root esetén már működik a morelocale 2, de nemsokára lesz CM is, ebben biztos vagyok, mert igen jó áron árulják és bitang jó kis telefon. Tuti lesz xda-n (vagy már van is) nagy rajongó/felhasználó tábora.
FRISSÍTÉS:
Aki rendelkezik ilyen telefonnal és még mindig csak az a fránya 4.3 van rajta, az legyen szíves kicsit megnyugodni. Jön a friss ropogós KitKat, de nem egyszerre mindenkinek van átfutási idő is, meg tudtommal angliában még nem tették elérhetővé, csak a németeknél. Tehát akinek német telója van nemsokára megkapja, akinek meg angol (jómagamat is beleértve), még várnia kell akár két-három hetet is. (Hogyan is csináljam, hogy addig kibírjam... lehet, hogy eladom és veszek inkább egy Nexus-t jóval drágábban, mert arra már kijött... ). Türelem kedves fórumtársak. Az egy nagy erény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Facebook és Messenger
- Hobby elektronika
- Amazon Fire TV stick/box
- Android szakmai topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen