Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Vagy beintenek nekik és csak vezeték nélkül lehet majd tölteni...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Igen, viszont az nincs előírva hogy kötelező biztosítani. Majd valami környezetvédő marketingdumát mögé raknak hogy így boldogabbak lesznak a bálnák az óceánokban...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
roli543
őstag
A Meizunak volt csatlakozó nélküle mobilja, szóval nem lehetetlen a dolog. Csak a magsafe töltőjük azért elèg huzós árban….
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
joey04
titán
Persze, hogy eleget fog tenni hát mi más opció van?
-
Sys85
veterán
Én agyérgörcsöt kapnék ha mindenhova magsafe töltőt kéne cipelnem.
Egy olcsó rövid kábel elfér bármelyik nadrágzsebben akár,de a magsafe pad nem annyira.
Na meg kábelnél megoldom,hogy van egy a kocsiban,egy munkahelyen,1 ilyen cipelős a powerbank mellett,1 meg otthon az éjjeli szekrénynél,plusz van pár tartalék is a fiókban.Összesen van 7db+ 2db gyári (telóé és az Airpodsé)
Szinte az összes baseus,vagy tronic,így cirka 25-30e forintba fájtak (nem egyszerre).
Na most ha nem lenne vezetékes opció akkor minimum 4db gyorstöltésre képes Magsafe pad 84e forint lenne,de utángyártottból is cirka 45-50e.A 15W-ra nem képes nem igazi magsafe padokat most ne vegyük ide.
Na ennek nagyon nem örülnék!
Persze az Apple-t ez nem izgatná,sőt inkább örülne a plusz bevételnek.
Mondjuk én kétlem hogy szimplán elhagynák a kábeles lehetőséget,legalábbis a következő pár évben.[ Szerkesztve ]
-
orbit76
tag
Én a helyükben betennék egy 10 cm-es lightning - USB-c átalakítót a kábel helyett és kész. Tessék.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Mintha lenne más választásuk. Mondjuk minek töltögessem a kábellal a fotókat, amikor azok eleve a gépen vannak a felhőben, simán nyitja onnan, ha jó neted van várni sem kell semennyit se, 2022 van hello.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Végre lehet kukázni ezt a fos lightningot...
-
Kicsit sajnálnám a lighting csatlakozót , főleg hogy már minden kütyüm egy része ezzel rendelkezik . Bár adatátvitelre egyáltalán nem használom így ennek hátrányát sose éreztem . Kicsit furcsán tekintek azokra akik még ezzel teszik-veszik dolgaikat (bár megértem ), miközben már olyan szintű átmeneti megoldások léteznek felhő alapokon amik játék könnyedséggel elvégezhetőek a nagyobb fájlok mozgatására.
Azt is szeretem benne , hogy masszívan csatlakozik a kábel a készülékben , nem tudom hogy mostani megoldások C-töltő esetében milyen , de Note 8 esetében egy idő után már “lötyögőt” benne , olyan volt ami már kikopott és nem tudd rendesen megülni a helyén. De az is lehet hogy csak nálam volt user error.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Sys85
veterán
válasz Luck Dragon #13 üzenetére
Szerintem nem user error volt az.Eddig minden korábbi droidos telómban sokkal lazább volt a C-s csatlakozás pár hónap használat után,telefon típustól és márkától függetlenül.
-
Coulson
tag
Kár érte. Értem, hogy mi a mögöttes gondolat, de én jobban szeretem, mint az USB-C-t. Nem is beszélve az elődjéről a micro USB-ről. Már, ami a csatlakozót illeti.
Csak töltésre használom, adatátvitelre nem. -
-
RandomName
aktív tag
válasz Luck Dragon #13 üzenetére
Kb fél éve hallottam először az usb-c, és a zsebszösz kapcsolatáról. Egy faragott fogpiszkálóval ki lehet takarítani az aljzatot, és megszünik a lötyögés....
És működik."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Sys85
veterán
válasz RandomName #17 üzenetére
Szerintem a szifonos közösségnek nem nagyon kell bemutatni ezt a zsebszösz dolgot,sajnos elég jól ismerjük.
-
Ez igaz , bár most két éves és minap néztem pont, meglepően tiszta.
Szerintem sokat számít maga a tok is , na meg a környezet ahol használjuk és a felhasználási szokásokról nem is beszélve .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
zorzy4
őstag
Mondjuk szerinte, inkább a Apple csatlakozóját kellett volna elterjeszteni. Szerintem az kevésbé sérülékenyebb.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
adamklark
senior tag
hála az égnek, mindig kellemetlen amikor munakhelyen vagy család kérdezi van e külső akksi nálam, mondom igen, de nincs lighting kábelem. apámnak egy bumszli csomó volt már mindenféle kábel /átalakítóval.. a nagy környezetvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 6/128GB, Megkímélt, Kárytafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22+ 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen