- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
iihorvath
tag
Az megvan, hogy a Windows 10 mobile már nem olvas QR kódokat, ahogy a 8.1 a nagyító jelre kattintva, a középső szimbólumra bökve???
Erre ma jöttem rá.
Döbbenetes a fejlődés!
Persze-persze, lehet telepítgetni appot igen, az olvassa is, de nézegethetem a reklámját is, vagy fizethetek érte. Egy olyan dologért, ami eddig ingyenesen része volt az alap rendszernek. -
iihorvath
tag
Érdekesek ezek a cikkek és még ha igazak is a bennük foglaltak, attól még ha vállalti szektor felé kacsintgatnak is, a nem frissülő csempék, a meg nem érkezett értesítések, a wifi bonyodalmak és egyéb idegesítő bugok miatt amelyek tapasztalatom szerint a 8.0-ban, a 8.1-ben és a jelenelgi 10-esben is változatlanul fennálnak, a vállalti felhasználók is a falhoz vágják majd az ilyen készülékeket, sőt még talán előbb is mint az átlag utcai userek.
Tehát nem értem, hogy miként akarnak ilyen hozzáállással betörni az üzleti szektorba.
Vagy az is lehet én nem értem mit jelent nekik az üzleti szektor fogalma... Bár nem tudom melyik lehet az a szektor amelyik az évek óta fennálló bugokat ki nem javító cég bármilyen szolgáltatását szívesen használná... -
iihorvath
tag
De konkrétan mi olyan borzalom jelenleg a 10-ben?
Mint ahogy fentebb már írtam, lassan két hónapja használom élesben egyetlen 640DS telefonomon, de tényleg nem tudok említeni egyetlen negatívumot sem a 8.1-hez képest. Pedig eléggé aggódtam az elején, mert minden honnan az folyt, hogy instabil és béta, és éles használatra nem javasolt. Most itt vagyok, használom és örülök neki.
Az más kérdés, hogy több innovációt vártam volna tőle... -
iihorvath
tag
válasz
tatararpad #56 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy megmutattad ezt az elérhetőséget!!!
Ezt eddig nem ismertem. -
iihorvath
tag
válasz
Die HaPpY :) #47 üzenetére
Sajnos Digi On-line alkalmazás még mindig csak droidra van.
-
iihorvath
tag
Sajnos egyetértek mindenkivel aki szerint innen már nincs visszaút. (Pár év múlva már csak olyan emlék lesz mint hamarosan a Blackberry vagy már most a Firefox rendszere...) Pedig egyik legnagyobb "apostola" voltam a rendszernek. Az 520-al kezdtem és a családban, barátok között sok embert rá tudtam beszélni, hogy vegyen wp-s telefont.
De azáltal, hogy a 2015-ös évet is sikerült szinte tétlenül hagyniuk elmenni, nem jelentek meg érdemben új készülékek, nem tudták kiadni a WP10 frissítést sem. (Az 535 mint első Microsoft telefon kijelzős gusztustalansága csak hab volt a tortán. Pár hétig volt olyan telefonom is, és az csak egy dolog volt, hogy napfényben szinte olvashatatlan volt, de az össze-vissza érzékelése végképp kiakasztott. Aztán, hogy ezt miként sikerült javítani már nem érdekelt, nagyon gyorsan túladtam rajta. Pocsék volt és használhatatlan. Az 520 köröket vert rá sok szempontból.)
A 640-es széria széria jelent meg szinte egyedül érdemben, amit magam is használok. A platfomon belül jónak számít viszonylag, de már más hasonló árú droiddal szemben alul marad. A droid annyit fejlődött az utóbbi években, hogy nem minden esetben igazak a laggolós, fagyó, újraindulós sztereotípiák, úgyhogy magam is elhagyni készülök a platformot.
Egyébként a magam szempontjából nem egészen értem, hogy miért is nem jelentették meg 2015-ben a sokak által várt 10-es frissítést, mivel insider-en belül december eleje óta használom élesben a 640DS-emen. Telefonhívás, sms, e-mail, fényképezés, viber, skype, edge, zene, video, tubecast, bluetooth, angrybirds :-), és minden egyéb nekem flottul, gyorsan és hibamentesen megy rajta. És még azt sem veszem észre, hogy jobban merülne tőle, sőt nekem nem merül jobban mint 8.1-gyel. Aztán lehet, hogy ez csak a 640-re igaz, de mindenesetre nekem nincs vele semmi gondom, úgyhogy nem értem, miért nem adták ki hozzá még mindig hivatalosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest