- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
-
jksx
senior tag
Ezzel nem volna problémám, ha egy wp8.1 szintű rendszer lenne, amire jönnének a kisebb-nagyobb frissítések, javítások. De az insider-es beta fázisú cuccok nem nevezhetőek semmilyen használható stabil állapotnak. Van egy ígérethalmaz, hogy mikor jön ki hivatalosan egy végleges build, és ez az ami miatt visszaváltok androidra.
-
hallador
addikt
Csak utána javítják 2 héten belül a WM meg azóta hulladék amióta megjelent, azért ugye érzed, hogy picit microsoftosra vetted a figurát megint... Hol volt hol nem volt a fele sem igaz sem volt.. Na kb ez a WM most... Azért jó, hogy az IOS-al trollkodsz mert éppen az működik a WM is csak igazából szar....
Mondom ezt úgy, hogy van egy Lumia 930-am, a telefon minősége elmegy a szoftver is gyors, de olyan microsoftosan van elcseszve az egész...
aha, amik novemberetol voltak kaphatoak egyes orszagokban. az iphone meg egy "kicsit" tobb orszagban, szoval az osszehasonlitasnak konkretan nulla ertelme van. de flamelni remekul lehet vele. de ha mar flame: ipad: -27%, surface: +29%
Ja ha az Ipad -100000%-ot esik eladásokban akkor is többet fognak eladni belőle egy év alatt, mint a microsoft a surface 1 megjelenése óta adott el összesen, megkockáztatom adjunk hozzá mostantól 10 évet akkor is...
amugy szerintem most van az, hogy miutan az osszes felesleges embert elkuldtek a regi nokiasok kozul szepen tartalekra kapcsoljak az egesz mobilos vonalat, es csak tessek-lassek foglalkoznak majd vele. kiszallni nem fognak a piacrol, mert az uwp duma ugy nem festene olyan jol, de sok jovoje nincs mar a paltformnak.
Ja azt ismerjük mikor a microsoft tartalékra kapcsol, megfogalmazhatod nyugodtan, szarnak nagy ívben mindenre, főleg a userre, csak így microsoftosan. De legalább a Nokia jól járt... Ha már a microsoft ezt is elba...
-
leslie23
tag
értem, igazándiból nem is v1.0 kiadására gondoltam, hanem mondjuk x éves intervallumra, hogy addig, amíg az MS fizet, tartsa a lépést az app a többi platformra készülőkkel. és nem fér a fejembe, hogy olyan minimál alkalmazások esetén, mint pl. instagram, tinder, hogy nem lehet ezt megoldani. (nem röhögni, ezeket tényleg sokan használják...
)
na mindegy, nyilván van rá magyarázat, nem is gondoltam, hogy a W10M sikerének titka mindössze az lenne, hogy Satya leüljön MA-fórumot olvasgatni -
-
Agrippa22
tag
Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen a konkurencia terméke, hanem hogy a saját terméked használható legyen. Meg lehet nézni egy csúcs-droidot, vagy egy iPhone-t persze, de ha minden napi használatra nem a saját terméked használod, hanem a konkurenciáét azért az gáz és nem csoda hogy megbukott.
Ott van a Facebook: iOS-en király volt, Androidon meg egy rakás szemét. Zuckerberg elszedte az iPhone-okat az alkalmazottaktól, csak droidot használhattak, el is kezdett feljavulni az app. Mint ahogy egy politikus sem látja a szolgálati BMW-ből hogy mi a gond a tömegközlekedéssel...
-
NavySeal
senior tag
félre ne érts nem azért írtam...
Csak azt akartam kiemelni, hogy mikor az egész indult, már akkor sem volt számomra pozitív a hozzáállás.
És most évekkel később sem látom, hogy nagyon kapaszkodnának az ügyfelek megtartásáért, eseteleges újak megszerzéséért.
(és még 1x, mondom úgy, hogy évekig elégedetten használtam és szerettem is a Nokia termékeket!!) -
NavySeal
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Magisk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Robot fűnyírók
- PlayStation 5
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest