Hirdetés
- Ezek az iPhone 16 család kamerái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Magisk
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
2024 - Íme a 37. héten megjelenő játékok listája
gp Ezekben a napokban elérhető lesz a Warhammer 40k: Space Marine 2 alap kiadása.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
És a felhasználókhoz mikor jut el?
Sic Parvis Magna
-
eclipse19
senior tag
Kíváncsian várom, hogy melyik korábban jól működő és hasznos funkciót fogják elrontani.
Esetleg, ha a hangerő gombokkal ezután kizárólag az ébresztés hangerejét lehetne szabályozni, azzal lehetne überelni a 9-nél bevezetett (csak média hangerő szabályozás) módszer értelmetlenségét.
De csitt, nehogy még ötleteket adjunk...[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
satz18
őstag
Még én egy kicsit maradok 6.0-n
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
-
Obyboy
addikt
Igaz custom ROM-on vagyok de nekem nincs bajom a hangerő gombbal.
Ha megnyomom a hangerő gombot akkor először tényleg a média hangerejét tudom állítani de van alatta egy kis nyíl amire rábökve már megjelenik a többi skála is így külön-külön tudom állítani a média, az értesítések, a csengés és az ébresztés hangerejét."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
amadeus11
senior tag
6-os verzió óta( ami az akkumulátor kezelésben jelentett előrelépést) semmi érdemlegeset nem kaptam. Most jelenleg kilences verzión vagyok, hatosról jöttem, de semmi érdemi különbség nincs a verziók közt.
There is a star
-
bedibazsa
senior tag
Lassan annyira nem hoz semmi újat egy főverzió sem, hogy nyugodtan mehetnék iOS-re. :D
-
Obyboy
addikt
Nem is nagyon tudnak már érdemben fejlődni.
Gyakorlatilag a 4.4 óta csak a custom romokban sokak által használt fuknciókat építik be az alap rendszerbe.
De ugyan ez a helyzet szerintem a többi szoftverrel is (pl: windows, ios)[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
helixP
nagyúr
Én pl. ezt szeretem Nálam vagy cseng a telefon, vagy rezeg, vagy kussol. Nincs olyan élethelyzetem, hogy csengjen, de csak egy kicsit. Ellentétben a média hangerővel, ahol tényleg fontos a 30 különféle hangerő szint. Persze ez csak én vagyok.
Samsungon amúgy is lehet pl állítani, hogy mit tegyen a + - gomb. -
eclipse19
senior tag
Azt köszönd a Huaweinek, mert a gyári Android 9-en (Pixelek, Android One) nem úgy van.
Ott a csengetést némítani tudod és némításról vissza a beállítottra. Ennyi.Viszont ha módosítani akarsz a hangerőn, azt csak a hang beállításokban lehet megtenni, egyúttal diszkréten demonstrálva is, hogy milyen hangerőre állítod. Borzalom.
Az, hogy ki melyiket állítja gyakrabban teljesen egyéni, de jobb lenne, ha dönthetne a felhasználó, hogy neki melyikre van szüksége. Én pl. kb. SOHA nem akarok média hangerőt állítani, amikor nem szól média.
Ezért volt tökéletes a korábbi kontextus érzékeny módszer: média hangerő, amikor szól valami és csengőhang (diszkréten megszólalás nélkül) amikor nem szól média.
Vagy ha a másikra van szükség, akkor a kis nyíllal meg lehetett jeleníteni a többi csúszkát is.
Most viszont FIXEN média hangerőt állít és kész.(Dühöngtek is miatta a Pixel tulajdonosok egy éve.)
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
veterán
Na vajon a OnePlus kiadja még aznap 7 Pro-ra? Vagy egy nappal előtte, mint az augusztusi biztonsági frissítést?
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
eclipse19
senior tag
"Én pl. ezt szeretem"
Én meg nem. És nem lehet úgy beállítani, ahogy én szeretem. Ez a baj.
Mert az Android (eredetileg) arról szólt, hogy úgy szabod testre a rendszert, ahogy neked jó.
Újabban viszont aNagy Testvér akarom mondani aGoogle majd megmondja, hogy mi a jó neked, aztán ha nem tetszik, úgy jártál.Nem véletlen módosítja a Samsung és a Huawei az említett "stock" módszert, úgy ahogy.
-
Hintalow
senior tag
Én meg hasítok itt a gyári 5.1-es telefonommal
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Atomgeszi
veterán
-
válasz eclipse19 #19 üzenetére
És nincs is rá semmilyen 3th party app, hogy kiküszöbölje? Régen használtam audioguru-t, azzal frankón tudtam hangprofilozni, akkoriban kellett, pl. mert nem volt ne zavarj mód.
Sokan annyira dicsőítik a pure droidot, de rendre jönnek ezek a bosszantó kis apróságok, amiket orvosolni/megkerülni/megszokni kell. (Megelőzés gyanánt: igen, a gyártói felületeknek is van sok ilyenje, arra akarok utalni, hogy nincs egy üdvözítő megoldás.)
Másolat_eredetije
-
törölt tag
Örülök az újdonságoknak, szeretem a fejlesztéseket, de vajon odáig mikor jutunk el, hogy a gyártóknak kötelező legyen minden hónapban kiadni a biztonsági frissítéseket?
eclipse19 tök igazad van. Ma, ha egy stock droid van nálam minden használható dologhoz le kell töltenem egy 3rd pty appot, ami vagy működik, vagy nem, vagy biztonságos, vagy nem...
-
Wapmester
senior tag
jöhetne minden hónapban új android verzió, így is évekbe telik,mire beérik a gyártók a kettő vagy hárommal ezelőtti főverziót
-
Obyboy
addikt
válasz Wapmester #31 üzenetére
Nem védeni akarom a google-t de vanna gyártók akik az új főverzió megjelenését követően napokon belül kiadják az aktuális (leginkább csúcs) készülékeikre és vannak gyártók akiknél ez hónapokba kerül. Így szerintem nem a Google hibája ha egy készülék megragad egy adott verzión.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Wapmester
senior tag
egyetértek, nem a google hibája, bár szerintem köteleznie kellene a többi gyártót, hogy minél hamarabb frissítsenek, mondjuk időkorláthoz kötni őket, bár szerintem nem akarja a kugli sem elrontani a saját bizniszét, mert akinek a legfrissebb droid kell, akkor Pixelt kell vennie (#32) Noukoum jót tesz a Pixel biznisznek
-
-
törölt tag
De az már a google hibája, hogy a minimális változtatásokat új főverzióba rakják, ahelyett, hogy egy adott frissülne, és ha van tényleg érdemi fejelsztés ami roahdt rég nem volt akkor mehet főverzió is.
Ha 3 évente adnának ki egy főverziót se lehetne hasra esni az ujdonságoktól, max tudomásul venni, hogy nem rossz, ez már valami azért. -
Atomgeszi
veterán
válasz #24556544 #36 üzenetére
Annak nincs hírértéke.
Windows frissítéseknek van hírértéke? Nem sok. Win 7 - Vista - Win8.1 - Win 10 mind nagy hírértékkel bírt...
Így lehet ösztönözni eleve a vásárlókat is az új készülékekre, hogy JA EZ MÁR ANDROID 10-el van, akkor hasra kell esni. Plusz ott van, hogy úgyse frissítik a telókat 1-2 nagyon nagyon max 3 évnél tovább.
-
SkyLine3000
addikt
válasz Atomgeszi #37 üzenetére
Én kivétel vagyok. Engem egyáltalán nem ösztönöz, h az x új telón droid 10 van. Én maradi vagyok. Ami bevált, azt nem cserélem le. Sajátomra van hivatalos MM, főzöttből meg minden sz@r, de nekem még sem kellenek, mert a LP bevált, hibátlan. Azért mert vmi új(abb), nem biztos, h jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz SkyLine3000 #38 üzenetére
Engem sem érdekel, amíg nem ad semmi pluszt. És sajnos nem igazán ad.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
*Mukeey*
addikt
Vajon hány százaléka a felhasználóknak azt se tudja, hogy vannak egyáltalán főverziók? Én 50% fölé teszem.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Schuler888
senior tag
Samsungon is azzal kezdte hogy rakerdezett, sztem a kollega nezte be, mert ez egy lehetseges OPCIÓ! az sokkal nagyobb hiba, hogy evekkel a googlecast letrejotte utan meg tud olyan anomalia lenni, hogya teljes hangeroskala eltunik...
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
helixP
nagyúr
válasz SkyLine3000 #38 üzenetére
Amíg nincs inkompatibilitás az appokkal, szinte mindegy, mi van a telefonokon. Főleg LP / MM óta.
-
Rolie Polie
junior tag
Lesz sötét mód alapból! Keresem a szavakat..
Naná, hogy normális vagyok. A hangok is megmondták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen