Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Topic Összefoglaló
A DigiTV-n az utóbbi időben tömegesen (?) jelentkező problémák (blokkosodás, akadások stb.) gyűjtésére, okainak feltárására, megalapozott (!) tömeges panasz benyújtásának megalapozására jött létre jelen topic.
A beírások során kérem figyelembe venni az alábbiakat:
1. Beírás előtt ellenőrizd a saját koax hálózatodat, különös tekintettel a csatlakozókra! Ne használj gyenge minőségű komponenseket, mivel sok esetben nem szolgáltatói oldalon van a probléma eredője.
2. Tüntesd fel a problémás csatorna nevét, frekvenciáját, az adás címét és időpontját, valamint a pontos probléma leírását is tedd meg (kockásodik/blokkosodik, akad, milyen gyakorisággal teszi ezt stb).
3. Amennyiben a tévéd képes kijelezni a jelerősséget és jelminőséget, illetve a bithibákat, akkor azt is írd meg.
4. A beírásoknál szorítkozzunk a tényközlésre, a szolgáltató elleni hangulatkeltésre nincs szükség.Előre is köszönöm, hogy a fentieknek megfelelően használjátok a topicot.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Lackooo84
veterán
No hát én mostanában az RTL HÁROM (ex RTL+) 370000kHz láttam rendszeresen eddig ezt az új akadozást,(meg egyszer elcsíptem a Moziverzumon, de ezt még csekkolom jobban) a kép durván szétesik/beblokkosodik és megáll egy pillanatra. Én ugye új DDIgiInvi kiosztáson vagyok, és azóta érintetlen a kábelezésem ugyanaz a tévém, mióta még a régi kiosztáson tűéles volt a kép, a erősség/jelszint nálam a régi kiosztáson mindig 100/100 volt, most ránéztem 100/81-95.
Hát ugye a bitrátás történetet meg nem kell említenem, az minden csatornán jelen van, az sd csatik mint a moslékosvödör olyanok, 1.2Mbps-től mit is várjon az ember....
The Truth is out there... PSN ID: Lacek84
-
madrac
őstag
Tegnap neztem RTL2 HD-n a valo vilagot este es 1-5 percenkent random megallt a kep. Amugy nem esik szet a kep, es ugy lattam a hang ugyanugy ment tovabb. 346MHz. Mas csatornakon is jelentkezik, majd igyekszem konkretumot is irni.
-
Lackooo84
veterán
Mozi+ HD szimplán blokkosodás nélkül akadozik de nagyon durván. Van, hogy egy akadás után pár másodperccel megint megakad.
[ Szerkesztve ]
-
ata007
tag
Tudom, hogy Digi, de Direct One-on is ugyanezt tapasztalom .... Mostanaban eleg gyakran. Hetente 4x-5x.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
veterán
Látom régi kiosztáson visszanyomták pár csatin a bitrátákat. Mi ddigiinvin meg rohadjunk meg, vagy mi? Ezen is mérhetne valaki.
-
Lackooo84
veterán
Most beszéltem megint a digivel, ők azt mondják nincsenek panaszok a tévéadás minőségére... érdekes... ha igaz...
-
Atis45
tag
Persze hogy nincs panasz. A tv nézők 95%-a azt se venné észre, ha egyik pillanatról a másikra az 1080-as adást hirtelen vhs magnóról tolnák nekik tovább.
Múltkor én is mikor beszéltem az ügyfél szolgálattal, mondtam a minőség romlást, azt mondta, hogy mióta kivették a dupla adásokat, azóta azt mondják, hogy jobb lett az adás. Mondtam a nőnek, hogy az egyik kolégájuk olvasgasson már bele a prohardver fórumba, mert ott hetek óta a minőség romlásról szól a fórum. -
Lackooo84
veterán
Ez a digi tényleg nem normális.... 5 filmbox csatornából (amiből 4 fizetős) EGY!!! HD a többi sd... MOZIcsatornák sdben.... és még fizessen elő rá a jobbágy.... hülyék ezek csak nem forognak...
-
Lackooo84
veterán
Fuh gyerekek M4 sport ég és föld a digi vs M4 sport online 1080p adás.... Az online adásnál gyors mozgásoknál a logó körül egy röccenés sincs, a digisnél meg blokkosodás mosódások... ez a digi kábeltv adás egy moslékosvödör.
-
Lackooo84
veterán
-
Lackooo84
veterán
-
Lackooo84
veterán
Fú gyerekek, hát a Top Gun-t se akarjátok a diginél nézni....
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
veterán
Mozi + pride csíkok.
-
Lackooo84
veterán
Egyre durvábban ás sűrűbben nyomja a digi a pride csíkokat, és most már minden csatornán... Mozi+ mindig durván blokkosodik + akadozik gyors jelenetes filmeknél...nem igaz senki nem jelentgeti ezeket.... Nézem isminél a vidánál sok csatorna HD ami diginél nem, kíváncsi vagyok mi lesz, megkapjuk mi is a HD csatikat, vagy megkapják ők is az sd csatikat.
Amúgy jól elbeszélgetek itt magamban...
-
Salamander
kezdő
válasz
Lackooo84 #19 üzenetére
" megkapjuk mi is a HD csatikat, vagy megkapják ők is az sd csatikat. "
SD olcsóbb és ahogy nyilatkozott az egyik fejes, őket az átlag előfizető nem érdekli, mert állami előfizetőktől elég pénz jön majd. Ők meg nem Top Gunt akarnak nézni, hanem netezni.iPhone 13 Mini + SE 2022 | #StopPutin
-
madrac
őstag
Teszt abras adas szunet:
TV2 comedy - 23.01.16. 22:40-41
Jockey TV - 23.01.17. 01:26-27 -
razorka777
addikt
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI6 & Galaxy A70
-
Lackooo84
veterán
válasz
razorka777 #24 üzenetére
Tipik alacsony bátráta limit okozta blokkosodás....
-
Lackooo84
veterán
"digi" megint hozza a szokásos formát, berengették hajnali 1-re a karbantartást, erre 22:52-kor kihúzták a dugót... az idióta verebek...
-
Lackooo84
veterán
Na hát itt nem tartott sokáig ez a nagy karbantartás, egy óra volt kb. semmi nem változott, minden ugyanolyan kaka mint volt. :)
-
Lackooo84
veterán
RTL három csatornán nézzétek meg a képarányt, hát ez beszarás....Közben javították, de ez akkor is vicc volt...
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
veterán
Nálatok van a TV2-n HD logó? Pár napja még volt...
Azért az mekkora durva, hogy EZEN a linken levő streamen előrébb tart az adás, mint a digi kábel tévén....
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
veterán
Mozi+-on már nem csak enyhe blokkosodás meg akadozás van, hozzájött még az, amikor 1 másodpercre beesik kb. 120p-re a kép felbontása.. és senki nem lázad, hogy ez mégis micsoda...
-
Lackooo84
veterán
Nem gáz egy ilyen jelminőség?? Mert nálam mióta ez a trágya DDigiInvi van azóta ilyen... előtte 100/100 volt.
-
Egon
nagyúr
Kicsit mintha javult volna a beszaggatás, de így még idegesítőbb (ha lehet ilyet mondani), mert csak egy századmásodpercre torpan meg az adott film, és ettől olyan fura lesz az egész...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Lackooo84
veterán
Hát itt nem javult lószar sem. Random csatonákon random 10mp tesztcsíkok, van, hogy a hang marad csak a kép helyett vannak a csíkok... katasztrófa. Ez a Digi2023 kiosztás mi?? Ott kéne bitrátákat mérni. Digi már facen elrejti a panaszos hozzászólásaimat, csak én látom őket. Nevetségesek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest