- One mobilszolgáltatások
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
Van akinek az app jól működik? Baromi nehezen hozzá sikerült adni. Másnap már nem látja, hiába van csatlakozva a telefonhoz.
-
doongoo
addikt
Mondjuk a realmere a promo oldal is azt írja, hogy akár max 25dB-t tud tompítani, az Earfun annál papíron kicsit erősebb a promózott 30 dB-lel (az igazán profi - és drága - fülesek 40+ dB-t tudnak tompítani)
Tesztben így írnak róla:
"Activating the ANC helps to reduce the volume of distant and nearby sounds around you. Especially brighter tones, like distant road noise or the higher notes of a conversation, become less audible. Constant background sounds, like static humming or the cabin noise in an airplane, are also softened well. However, irregular and darker sounds still come through easily. They're reduced, but present." -
ttt1
őstag
Nekem ANC lenne fontos. Az mennyire működik benne?
-
doongoo
addikt
válasz
viragdani01 #6 üzenetére
androiddal működött gombnyomás nélkül
-
ablack
senior tag
Fw frissítés nálatok működik?
Jelenleg 0.4.9 verzió van rajta, azt írja. Ha rányomok a 0.5.1 frissítésre végigmegy, újraindul a füles, utána ezt látom:
0.37 verzió
Ha itt az update now-ra kattintok az alábbi hibaüzenet jelenik meg.
Ha visszalépek a menübe azt látom hogy még mindig 0.4.9 verzión van az eszköz.
Többször próbáltam már.[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
-
[ Szerkesztve ]
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Az aptX-et korrigáltam, köszönöm, hogy jelezted.
A párosításhoz nekem kellett a gombnyomásos módszer, elsőként iPhone-ra csatlakoztattam, de nem akarta a telefon látni az elérhető Bluetooth eszközök listáján, hiába villogott a párosítást jelző LED a fülesen. Újként bontottam ki, szóval korábban más eszközhöz elvileg nem csatlakozott.Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
doongoo
addikt
Amúgy kb. 1 hónapja használom megelégedve (Blitzwolfshop.hu-tól vettem kuponnal 25000-ért), csak a viselésérzékelés hiányzik és lehetne esetleg több opció a gombok testreszabásánál (érintés+nyomva tartás). Egy Tronsmart Air+ van mellette még használatban, annál megvan az aptX adaptive is és a viselésérzékelés is, de annak meg az akksija gyengébb, ill. a fülemben kevésbé ül meg.
-
doongoo
addikt
A gyártó oldalán most kuponnal 52,5$.
Amúgy a tesztben nem minden stimmel szerintem: az első készülékhez párosításhoz nem kell a töltő gombját nyomni, az csak a második készülékhez kell. És tapasztalat szerint csak aptX kodeket tud, és nem aptX adaptive-et. Adaptive amúgy sem a weboldalon, sem a csomagoláson nem szerepel.[ Szerkesztve ]
-
Bako83
csendes tag
Tudtok ajánlani helyet ahonnan jó áron meg lehet rendelni?
Szimpatikus cucc. Főleg a multipoint miatt. Örülök, hogy az olcsóbb kategóriába is már kezd leszivárogni a technológia.
PC-vel párosítva milyen lehet a késleltetés? Mert ott nem tudom appal bekapcsolni s gaming mode-ot. -
pècsimunkás
addikt
1-2 hete vettem az Earfun Air S-t, 49 dollárért. Annyit bőven megért.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Gabci77
csendes tag
nekem air pro 2 van, kuponnal kb. 17 ezerért vettem még év elején, annyit simán megért, nincs vele gond azóta se (egy kis latency van, játékra nem a legjobb választás). Ez se tűnik rossznak főleg ha akad hozzá kupon
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egész olcsó, van benne multipont támogatás, ANC és aptX, de hiányosságai is akadnak.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Könyvajánló
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...