- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chronos85
tag
Tőlem is jár a hatalmas piros pont.
Régóta vásárolok náluk és ajánlom is őket ismerősöknek. Korrektek, segítőkészek és szakmailag is toppon vannak.
Ennek ellenére annyira Last minute volt a 4TB rendelés, hogy fél óra múlva le is vették a vinyók nagy részét a shopból. Pár percre rá jött a visszaigazoló mail a nem emelt árral, ma pedig a futár. Már be is izzítottam, rendben teszi a dolgát.
Köszönöm. -
sb
veterán
Én Bestm*rktból rendeltem (5db-ot NAS-ba, már rég terveztem a cserét, gondoltam most muszáj meglépni.)
Ott automatizált rendszernél így nézett ki:
- HDD-k (készleten lévő, azonnal átvehető) kosárba berak, fizet.
- Üzenet: a megrendelés sikeres.
- Poénból a kosárba újra berak (a HDD-k már csak "külső készleten"): +45k-val drágább a végösszeg. (3-4TB-osak voltak, tehát relatíve +20-30%-ot fentebb ugrottak.)Számottevő infláció 4-5 mp alatt alatt...
Ide szmálji jönne de nem tudom a sírós vagy a nevetős a helyénvaló. -
azbest
félisten
A vicc, hogy volt még egy kör... egy ideig fenn volt újra elérhetőként pcx-en, de olyan béna a webshopjuk, hogy nem foglalja le / nem írja a készletet, hanem utólag küld egy levelet arról, hogy törölték a rendelést, mert nincs annyi darab.... mondjuk az első törlés a saját ászf-jük szerint sem volt korrekt, hiszem a rendelést visszaigazoló levéllel már szerződésnek számít a leírásuk szerint és mégis utána törölték arra hivatkozva, hogy nincs. Lehet nem rossz szándékból, de tróger a rendszerük, hogy nem kezeli a készletet.
Most megint van, már 30%-kal többért pcx-en.. de lehet ezután már nem feléjük meg az újabb rendelés. És nem az ár miatt, hanem a sz@rakodás miatt. Az 5 év garis üzleteket keresi a beszerzőnk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest