- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Jim Tonic #250 üzenetére
nem fogják megérteni, nekem is jelenleg intelem van, sz@rrágó egy banda, azt bebizonyíották már sokszor, a szimpla extra profit nem volt elég, extra extra kellett, cserébe normális "kupakolás" helyett taknyot nyomtak a cpu magra, idővel kiderül egyik biztonsági hiba a másik hátán - nyilván teljesen véletlenül, nem azért h ráverjenek az amd-re pár kört -, meg cserélj foglalatot 1-2 évente ha váltani akarsz
most komolyan, vicc, tényleg itt örülni kell neki, milyen rettenetes gyorsak az intel cpu-k, az h eleve irreálisan drágák voltak, és tele vannak hibákkal, meg takony pasztával, aaaaaaaaz nem gond, sőt ( :
egy normális világban már rég szétszedték volna őket atomjaikra -
Chaser
legenda
válasz
hypno skate #209 üzenetére
lassan ott tartunk, h még kimondottan jók is ezek a feltárt hibák, nyilván ( : benne volt az árban
-
Chaser
legenda
ha ezt valaki kihasználta, nyilván nem fogja reklámozni ( :
nézhetjük a másik oldalról is, mekkora kárt okozott pl az amd-nek ezzel a kedves intel, így azért másabb, h mennyivel volt gyorsabb anno, most meg ha jól tudom a ht használhatalan kb intelnél a spectre v meltdown "kivédése" miatt, na gratula ( : amit én terveztem egy i5 8400 ht nélkül ( : de most ezek után pffffffffff....3-4-5 hónap múlva még mi derül ki?
-
Chaser
legenda
Ha art ha nem art, egy kicsit tul sok biztonsagi res derult mar ki eddig is, jah, igy nem nehez gyorsnak lenni ( : v szandekosan terveztek igy, hatha nem derul ki, v benak a mernokok, egyik verzio sem jo
Szerencsere nekem nem surgos a gep, de intel lehuzva, megvarom a zen2-t - egyebkent is eselyesebb lett volna, igy meg egyertelmu - -
Chaser
legenda
Ma reggelig meg tervben volt uj gepbe amd v intel, ugy erzem szukul a kor ( : marad amd, ha erint atlag felhasznalast a problema, ha nem, ez mar vicc kategoria
Szerk: a telefon billzet is vicces mozgas kozben ( :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest