Hirdetés
- Mobil flották
- TCL 40 SE - esetleg
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor a GT2 PRO jó vétel volt 250-be? Költői.
OnePlus 11 -hez eladó dolgok: Nillkin tok, hydrogél fólia, lencsevédő. Minden új nullperces.
-
NeRo28
aktív tag
Pont most vettem Gt Neo 2-őt 165ezerért 12/256-ost!Az kb fele mint amibe az új fog kerülni...
-
=Mentor=
őstag
A Xiaomi hosszú évekig nagyon olcsón adta a mobiljait, úgy tudtak feltörni, azóta persze drágultak, de ez így bukó lesz, én nem vagyok egy márkafan, de maximum akkor vennék Realme telót ha jobban nyújt olcsóbban mint a Saomi.
-
kbyte1024
addikt
Szenvednek meg a Volte és vowifi gondokkal? Mert ha igen akkor gáz ennyi pénzért.
Poco X4 GT
-
Érdekes , hogy Dragon Ball-al még mindig lehet eladni eszközöket, dolgokat . ( Nem negatívum )
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
DrKapocs
senior tag
Én is nagyon szemeztem a GT2, illetve a GT2 Proval. De a fórumban elég sok probléma felmerült, amik gyermekbetegségek. Pl: térerő, volte, AOD, Bluetooth kapcsolódás, stb. Nem mindenkinél és elég random módon. Én emiatt nem ezt a márkát választottam. Ennyiért pedig már nem is fogom...
[ Szerkesztve ]
-
Egy éve a megjelenésekor is pont ennyiért vettem a Vertigo Storeban
, aztán szépen lement az ára 140 környékére. Épp a napokban néztem rá, hogy lehet-e még kapni valahol. Ha jól láttam már csak Alzánál van, de már ilyen 220 körül mérték.
Én nagy megelégedéssel használom ezt a telót egyébként, nem tudom, hogy volt-e valaha ettől "unalmasabb" telefonom az életemben, használom aztán ennyi. Még a Huawei Mate telóimmal is több nyűg volt, mint ezzel, nincsenek anomáliák, akku ugyanolyan jó mint volt. Nem degradálódott el
, mint sokan azt szajkózták. Egy kisebb probléma van a kezdetektől fogva, amit igazából már teljesen megszoktam, beltérben túlságosan visszaveszi a fényerőt, nem mintha ez vigasz lenne, de ahogy olvastam talán épp Kolondrum kolléga kommentje kapcsán korábban, ez a probléma a GT 2 Pronál is megvan.
Mi van ezzel a Google hírolvasóval.. Most nézem, hogy öt hónapos cikket ajánl.
De mostmár csak azért kommentelek, ha ennyit pötyögtem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Viszont a Dragon Ball Z különkiadás és a Buds Air 3 Le Mans Edition is elérhető lesz Európában.
- Dupla Ethernettel jön a Minisforum minigépe
- Mobil flották
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL 40 SE - esetleg
- PlayStation 5
- Jack Hunter: Miért kell annyira bömböltetni a zenét?!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- 4K-s gamer monitorral csap oda a Red Magic
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite kártyafüggetlen nagyon szép állapotú-1 hónap garancia, számla-R6504
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max Silver 64GB. K076
- iPhone 11 Pro 64GB Space Gray független jó állapotú-1 hónap garancia, számla-R6524-Face ID hiba
- iiiF150 B2021 Strapabíró okostelefon
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest