- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Az olaszok örülnek a legjobban az árazásnak Lásd kommenteket is
Európai árlistahttps://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
Tigerclaw
nagyúr
"Starting next week, Android 6.0 Marshmallow will begin rolling out to supported Nexus devices around the world, including Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9, Nexus Player, and Android One."
Elvileg igen.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
aMolnar
csendes tag
Sima N5-re is jön majd (OTA) a mályvacukor, igaz?
Nexus 5
-
leslien
nagyúr
válasz hallerlaller #46 üzenetére
+1.. már folyamatban van az infó beszerzése h mikor lesz...
ha visszamenőleg csak az Lg Nexus akkor február elején lesz kapható Telenornál... Huawei nél is van ismerős onnan is jön infó hamarosan...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Luck Dragon #40 üzenetére
Ezért fogok venni jövő héten egy N6ot.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Ha volna Nexus Store a világon valahol, elmennék egy héttel előtte, és ott sátraznék felváltva a kutyámmal.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Joba006
csendes tag
válasz tothmaxy182 #14 üzenetére
Ugyanezen cégek jutottak eszembe. Nekem mondjuk egy Redmi Note 2 tökéletesen megfelelne
-
N6 is drágán kezdet de most 135-ért a 32GB meg vásárolható. Itt is ez lesz.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
jacis
nagyúr
Pont hogy nem is drágák... Melyik az a gyártó aki ennyiért adja az aktuális csúcstelóját?
Kicsit néha mellé megy a cikk gondolat menete nem?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
dozsabalint
senior tag
-
gerii
addikt
válasz tothmaxy182 #14 üzenetére
Így van, a kínaiak 100k alatt teljesen jó telefonokat csinálnak, nevetséges ez a Nexus árazás.
-
arn
félisten
N6 390 eur, g4 420.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
dpinyo
csendes tag
válasz Mikeszabo01 #34 üzenetére
Ennyi volt a sima ötös is, ha jól emlékszem, csak a font forint árfolyam lett kicsit rosszabb.
-
Mikeszabo01
csendes tag
Itt Uk-ban a Nexus 5x £299 aron kezd.
-
Fejvadi
nagyúr
Ha drága lesz veszünk mást
-
fordfairlane
veterán
válasz Tigerclaw #30 üzenetére
Szerintem anno a Google agresszíven terjeszteni akarta az Androidot, és ezért alulárazta a Nexust. És bizonyára a jüan is gyengébb volt anno, meg a dollár is az euróhoz képest. Nem akarom most összevetni az akkori átváltási arányokat, de anno az iPhone is olcsóbb volt.
x gon' give it to ya
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz fordfairlane #29 üzenetére
Én még arra emlékeztem 2-3 évvel ezelőtt hogy valami 80 ezer környékén volt az akkori új Nexus (de lehet hogy az is csak tisztán átváltva dollárból, nettó) Szóval akkor még csak felső kategóriás volt, nem prémium. Igaz, az Indexen összehasonlítva, az iPhone árához képest jóval olcsóbb.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
torma99
aktív tag
Én élőben néztem a bemutatót és ott a japán/kínai migránsnő ilyen szavakat használt, hogy "without contract", meg "leading carrier" szóval biztos lesz szolgáltatónál, csak nem Magyarországon. Amúgy itt olvastam, vagy az indexen (azt hiszem az utóbbin) épületes marhaságokat 1-2-t amit ki lehetett volna küszöbölni, ha egy angolul tudó végignézi azt a 10 percet tegnap este.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem követtem a Nexus szériát, de nagyot csodálkoztam, hogy milyen drága lett. Nem azon vitatkozok, hogy ér-e annyit, inkább csak csodálkozok, hogy a prémium szegmens felé mozdultak el. Az árérzékeny piacoknál, mint a miénk már egyértelműen a Kínai telefonok felé mozdul el az Android szegmens, hiszen sokkal jobb az ár-érték arányuk. Legalábbis a piac azon része, akik tudatosan vásárolnak és nem a szolgáltató palettájáról választanak pár perc alatt.
A WP esetén szerencsére vannak egészen jól árazott modellek szinte a teljes szegmensben, a belépő szint kivételével.
Az Apple köszöni, jól van, ők oda áraznak ahova akarnak.
A Blackberry sorsa meg talán még ködösebb mint eddig. (remélhetőleg bejön nekik az Androidra váltás, de egy fecske (egy telefon), nem csinál nyarat) Nagyon hiányzik náluk az olcsóbb árszegmens...mármint az olyan telefonok, amik olcsók is és nem évekkel ezelőtt kerültek a piacra.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
willope
tag
Már látom mekkora üzlet lesz a szürkeimport. Veszek egy jegyet oda-vissza, elhozok pl. 100 darab nexust és itthon eladom 20% felárral, még mindig 10%-al olcsóban, mint a hivatalos ár. Persze csak elméletben
NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
-
janeszgol
félisten
Drágának drágák. Persze amennyit vennének itthon, azért a piacért nem kár, na de vajon Angliában mennyi fog fogyni? Mert ott is drága. (Bár ha a 145 ezer abszolút bruttó, az még talán oké. Az LG G4 is drágább ettől 20-30 ezerrel. GSM szutyok off kérem.)
Szolgáltatóknál vajon lesz? Régen nem láttam Nexust. A G4 előnye a Nexusszal szemben az, hogy előbbi kapható a szolgáltatóknál. Külföldön is a szolgáltatónál fogy a legtöbb, nem? Szolgáltatós G4 árban is jobb, mint ez.
-
Beri78
őstag
Akinek van módja rá, kint megveszi "olcsóért"
Itthon nem érdemes ennyit kiadni egy telefonért, de mondjuk most, hogy el van szállva a dollár, kint is elgondolkoztató...."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Fkris
őstag
Igen, ha nem az ottani hálózatra készült típust veszed, akkor korlátozás nélkül használható.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Hunt3r22
őstag
5X-em sem lesz.
Xr
-
MPite
tag
Nem is lehet. Pláne, hogy általában ez úgy megy, hogy ami kint 380 dollár, az euróéknál 380 euró. Így is több persze, de azért nem annyival. Nem tudom mi okozza az ekkora differenciát ennél a két modellnél.
Bocs az amatőr kérdésért, de ha megveszem Amerikában, teljes funkcionalitással használható itt is?
[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
Próbálom megérteni az eltérő árazás rendszerét, de nem igazán tudom...
www.refujvaros.hu
-
eventus
veterán
Ha az apple fogy annyiért a többi is fog. Ha drága csak jó lehet
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
tothmaxy182
őstag
Úgy látszik az összes nagy gyártó és a Google is széllel szemben pisál. Aztán meg megy a nagy csodálkozás, hogy a Xiaomi és Meizu féle kínai gyártók percről percre erősödnek és növelik a részesedésüket a piacon. Én sem vennék jelenleg mást, csak Xiaomit. Erős hardver, jó minőségű burkolat, egész korrekt szoftver. A nagyok meg adják nyugodtan 180-250ezerért a kacatjaikat...
Minden szavam magánvélemény!
-
atikó
őstag
tetszik a 6P de akkor veszek egy letv one pro-t vagy egy xiaomi mi note pro-t!
-
őstag
Hajrá EU! Hajrá magyar adók! Hányok attól amilyen lehúzása megy itt az embereknek.
-
fornettisuti
veterán
ki gondolta, hogy olcso(bb) lesz, mint eu-n kivul?
annyira lehet sikeres-sikertelen, mint a nexus6. atvettek netan a "htc arazast"?!iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
atike
nagyúr
Igen, kár az árért... Mind a két Nexusra igaz.
-
Quqesz
nagyúr
Csak ismételni tudom magam:" Margit ,nóóómmmáááliiiisss!!!!!!". Mindenkit megfertőzöt az alma a magas eladásai miatt?!?!(ugye sokért sokat eldással)
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Hunujv
tag
Szép ár... Nem bízzák a véletlenre az már biztos. Amit szépen évek alatt felépítettek, azt kezdik elsz.rni.
-
Kyller
senior tag
Ennyiért G4 van...Lehet azt fogom megvenni, vagy Moto X Playt.
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
batai15
félisten
+1 ok amiert sajnos nem ő lesz a nyerő.enyiert lassan a htc m9 jobban meg fogja érni.
-
rootkiller
őstag
Mucsi jutott eszembe:
"-Nem elég hogy szar a sör, még meleg is?"A 480€ play ár, 350 volt az 5ösé, 400-ért meg lehetett venni a sógoroknál, gyakorlatilag elég közel van az SCS. Na ezt olyan 550-ért lehet megvenni. Nem baj, legalább nem veszünk
Artengo TR 990 Pro
-
hyperspace
őstag
az a nexus 4 link a hírforrás sajnos. de igazad van.
[ Módosította: radi8tor ]
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Minden ami hőszivattyú
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Iphone 14 plus purple 128gb ELADÓ
- iPhone 12 Pro 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4000
- Kifogástalan, "új" Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (285)
- iPhone 14 / 128GB / (Product) Red / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (284)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest